Ontdek de nieuwe Kendix Allure collectie

Ontdek de nieuwe Kendix Allure collectie

Na zestig succesvolle jaren werd het voor Kendix tijd voor een tweede collectie lijn.

Inmiddels hebben zij met deze tweede lijn al meerdere collecties uitgebracht en in dit blog delen wij graag de nieuwste Kendix gordijnstoffen.

Allure

‘’Allure’’ is de naam van de tweede collectielijn van Kendix. Een collectie met high-end ontwerpen, geïnspireerd op het erfgoed van de Hollandse meesters en met een hedendaagse ‘’touch’’ van Dutch design. Speciaal voor mensen met een voorliefde voor ingetogen luxe.

Klassiek ontmoet eigentijds

Kendix was op zoek naar een middenweg tussen minimalistische, moderne vormgeving en de weelde van klassieke interieurs. De nieuwe Allure collectie is er één met diepgang en subtiele accenten. Doormiddel van claire-obscure wordt er prachtig gespeeld met licht en schaduw. De collectie bevat levendige donkere tinten en sprekende lichte kleuren.

De Allure collectie sluit perfect aan bij eigentijdse interieurs, of ze nu klassiek of modern zijn ingericht.

Albast

De gesloten stof Albast komt in negen kleuren en is voor 100% vervaardigd uit PES Trevira CS. Dankzij dit materiaal is de stof ook nog eens vlam-vertragend. Albast heeft een stoere uitstraling en een prachtige, rijke structuur.

 

Bronze

Deze luxe, gesloten stof oogt een tikkeltje klassiek met een subtiel bloemenpatroon. Bronze bestaat uit een combinatie van linnen en PES en is uitgebracht in vier kleurcombinaties.

 

Crisp

Crisp bestaat uit de bijzondere combinatie van staal, linnen en katoen en doet zijn naam eer aan met een nonchalante, ‘’crispy’’ uitstraling. Deze gesloten gordijnstof is leverbaar in negen tinten.

 

Elder

Een weelderig bloemenpatroon, uitgevoerd in vijf dromerige kleuren. Gordijnstof Elder bestaat voor 40% uit PES en voor 60% uit viscose.

 

Elm

Elm is een fijne transparante stof bestaande uit viscose, linnen en polyamide. Het linnen geeft deze stof een levendige structuur mee. Elm is leverbaar in zachte poedertinten, maar ook in neutrale grijstinten.

 

Fir

Fir is één van de klassieke stoffen uit de Allure collectie en heeft een delicaat patroon van varens. Deze gordijnstof bestaat volledig uit linnen en is leverbaar in acht kleurvarianten.

 

Palaver

Palaver is stoer, nonchalant en elegant. Deze gesloten stof bestaat uit een combinatie van PES, Acryl, linnen, wol en viscose. Palaver is uitgebracht in elf natuurlijke kleuren.

 

Xam

Xam is een prachtige transparante gordijnstof, die voor 100% bestaat uit PES en dus ook vlam-vertragend is. Deze elegante stof is verkrijgbaar in drie kleurcombinaties.

 

Kendix & Home Fashion

Op zoek naar minimalistische of juist meer klassieke gordijnstoffen van Kendix? Bij Home Fashion vindt u ze allemaal. En mocht u een bepaalde stof in de Kendix collectie niet kunnen vinden? Dan gaan wij voor u op zoek in de vele andere collecties gordijnstoffen. 

Reactie plaatsen