Ontdek de nieuwe Kendix Allure gordijn collectie

Ontdek de nieuwe Kendix Allure gordijn collectie

Na zes succesvolle decennia vond Kendix de tijd rijp voor een tweede collectielijn. Met trots stellen zij de Kendix Allure lijn voor. Een high-end collectie, geïnspireerd op de Hollandse meesters, met een hedendaagse twist van Dutch design. Ontwerpen waarin wordt gespeeld met licht en schaduw, Claire-obscure. Speciaal voor mensen met een voorliefde voor ingetogen luxe.

‘’De klasse van klassiek ontmoet het eigene van eigentijds’’ aldus Kendix.

De collectie

Verden

Veel dessins en unistructuren van Kendix Allure zijn geïnspireerd op de natuur. Paradijselijk of wild, bloemen, blad, zand of rijp. Zoals Verden, door Kendix zelf omschreven als; ‘’Ervaar de geheimzinnige flora van een ontwakend woud’’. Deze inbetween is leverbaar in 2 kleurcombinaties en bestaat uit 100% polyester.

Hana

Hana is een prachtig gesloten gordijn met een subtiel patroon in bijvoorbeeld goudkleurig garen. De gordijnstof is samengesteld uit 16% Linnen, 21% Acetaat, 21% Scheerwol, 42% polyester en leverbaar in 8 kleurcombinaties.

Eucalyptus

Op deze stof reiken vergrijsde groene bladeren naar de zon. Inbetween Eucalyptus bestaat uit 40% polyester en 60% Viscose. Er zijn 3 kleurcombinaties mogelijk.

Nuno

Een prachtig, 100% linnen, gordijn dat leverbaar is in maar liefst 17 natuurlijke kleuren.

Vinca

De dichte gordijnstof Vinca heeft een mooie glans, een subtiel patroon en is leverbaar in 4 gedekte kleuren.

Racine

De luxe transparante inbetween Racine is leverbaar in 10 kleurvarianten en gemaakt van polyester.

Pauw

De prachtig vallende gordijnstof Pauw heeft een luxe uitstraling en is leverbaar in 8 kleuren. Met deze stof geeft u uw interieur eenvoudig een chic tintje.

Kenix Allure & Home Fashion

Spreekt de middenweg tussen het minimalistische van moderne vormgeving en de weelde van een klassieke stijl u aan? Kom de nieuwe Kendix Allure lijn dan zelf ontdekken bij Home Fashion en laat u overtuigen door diepe donkere tonen die toch levendig zijn en lichte kleuren die spreken. In combinatie sluiten ze perfect aan bij een eigentijds interieur.

Reactie plaatsen