Over ons

Over ons


Wie is Home Fashion?


Home Fashion is een woningstofferingsbedrijf die zich op basis van minimaal 8 punten onderscheid van andere bedrijven:

 • Bij ons vindt u alles onder één dak
 • Wij geven u een passend advies
 • Topmerken!
 • Wij voeren uw complete stoffering uit
 • Snelle levering
 • Beste Prijsgarantie
 • CBW Erkend
 • Gratis parkeren voor de deur


Bij ons vindt u alles onder één dak

De meubelen uitgezocht bij Eijerkamp, maar nu zoekt u nog bijpassende vloerbedekking, gordijnen, binnen- of buitenzonwering of misschien een karpet? Daarvoor bent u bij Home Fashion aan het juiste adres. U wilt stalen meenemen naar huis om te zien of het bij uw interieur past? Dat kan!


Wij geven u een passend advies

Een sfeervol interieur start bij de basis. Behang, gordijnen, zonwering en vloerbedekking moeten mooi bij elkaar passen. Wij adviseren u daar graag bij. Nadat u een bestelling heeft geplaatst in onze winkel, komen wij bij u thuis de maten opnemen. Vervolgens wordt de order uitgewerkt aan de hand van deze maten. Na binnenkomst van alle goederen maken wij een afspraak voor de bezorging en/of stoffering.


Topmerken!

In onze winkels tonen wij de collecties van alle gerenommeerde merken.


Wij voeren uw complete stoffering uit

De stoffeerders van Home Fashion houden van hun vak en geven u een goed en passend advies. Wij leggen vakkundig vloerbedekking op uw trap en in de rest van uw woning. Overbodig (verpakkings)materiaal wordt natuurlijk gratis door ons meegenomen. Ook uw raamdecoratie en zonwering wordt met zorg op maat bij u geplaatst.


Snelle levering

Nadat u akkoord heeft gegeven voor de order, kunnen wij in de meeste gevallen tapijt binnen 1-2 weken na inmeten leggen en gordijnen binnen 2-3 weken na inmeten bij u ophangen. Informeer voor specifieke producten en levertijden bij onze adviseurs. Wij zijn natuurlijk wel afhankelijk van de mogelijkheid om onze agenda op die van u af te stemmen. Maar dat mag een mooi resultaat niet in de weg staan!


Beste Prijsgarantie

Home Fashion geeft prijsgarantie op de producten die wij verkopen. Dat betekent dat als U binnen 2 weken na aankoop elders hetzelfde product van hetzelfde merk kunt kopen, zonder dat er sprake is van een uitzonderlijk onderhandelingsresultaat, wij u het prijsverschil crediteren. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is een schriftelijk bewijs van de derde partij overleggen.


CBW Erkend

Home Fashion is al meer dan 20 jaar een CBW Erkende winkel. Deze erkenning geeft u de rust dat uw opdracht in veilige handen is.


Gratis parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.


Ons team

Het Home Fashion team bestaat uit een gedreven groep vakkundige adviseurs, inmeters en stoffeerders. Samen met onze administratieve collega’s zorgen wij voor de nauwkeurige uitvoering van uw woonwensen.

 • Vakbekwame adviseurs
 • Nauwkeurige inmeters
 • Vakkundige stoffeerders
 • Administratieve ondersteuning

In het verlengde van onze eigen medewerkers, werken wij intensief samen met onze collega’s van onze leveranciers en adviseurs van Eijerkamp. Hierdoor zijn wij in staat om in 98% van de gevallen volgens afspraak bij u te leveren.