Raamhorren en deurhorren

Raamhorren en deurhorren

50% korting op de tweede hor van Luxaflex tot en met 15 mei 2022

Heerlijk het is weer lente! Maak uw huis klaar voor een insectvrije lente en zomer met de horren van Luxaflex. Nu tijdelijk tot 15 mei 2022 50% korting op de tweede hor.

Hordeuren Luxaflex

Hordeuren

Een schuifhordeur, een rolhordeur of een hor voor openslaande deuren? Ontdek welke optie het best bij uw interieur past. Hordeuren met vlakgaas op maat zijn een passende oplossing om ongewenste insecten buiten te houden. Luxaflex heeft een uitgebreide collectie vaste raamhorren, rolhorren en inzethorren voor de ramen van uw huis. 

Rolhordeur Sencillo Grande

Deze rolhordeur is dankzij het vlakke gaas nauwelijks zichtbaar, waardoor een goed zicht naar buiten behouden blijft. Dit stijlvolle hor is beschikbaar in een grote maatvoering van 200 cm breed en 300 cm hoog.  Het gaas van deze hordeur wordt windvast bevestigd door een sterke constructie. 

Hordeuren Luxaflex

Plisse hordeur

Bij een plissé hordeur wordt het gaas niet opgerold, maar opgevouwen. Dit maakt deze hordeur bijzonder kind- en rolstoelvriendelijk. De Plisse hordeur is één van de populairste hordeuren uit de collectie.

Ook deze plisse hordeuren worden door Luxaflex altijd op maat gemaakt. De hordeuren zijn standaard in een aantal kleuren verkrijgbaar, maar tegen meerprijs beschikbaar in iedere RAL-kleur. 

Rolhor op maat

Een rolhor is bijvoorbeeld goed geschikt voor een dakraam en een draai- kiepraam. Doordat een rolhor vastzit aan uw raamkozijn, kunt u de hor naar wens bedienen. Ze zijn beschikbaar met horizontale en verticale lijsten. 

Hiernaast zijn ze beschikbaar met ClearView™ en Poll-tex® gaas. ClearView™ geeft bescherming tegen muggen, maar heeft dunne draden, waardoor er meer frisse lucht naar binnen komt en Poll-tex® gaas houdt 90% van alle pollen tegen. Handig wanneer u last heeft van hooikoorts.

Rolhor Super Nova

De Rolhor Super Nova is een compleet, elegant hor met lichte bediening. Deze hor is zowel binnen als buiten te plaatsen, gemakkelijk te monteren, standaard voorzien van Softraise en soft close system. Rolhor Super Nova is verkrijgbaar met verschillende soorten gaas, zoals ClearView™, stripe en Poll-tex®.

Hor Luxaflex

Vast hor 

Een op maat gemaakt vast hor of inzethor beschermt uw huis het hele jaar door. Een vaste hor is ook geschikt bij geringe kozijndiepte. De plaatsing ervan is zowel binnen als buiten mogelijk. 

Luxaflex inzethorren kunnen zonder boren of schroeven gemonteerd worden. Deze horren zijn speciaal voor draai-kiepramen ontwikkeld. 

Horren bij Home Fashion

Wij hebben talloze oplossingen om insecten en pollen buiten de deur te houden. Samen bespreken we uw wensen en aan de hand daarvan maken wij een passend advies voor uw inrichting. Onze collectie bestaat uit diverse Luxaflex raam- en deurhorren, altijd op maat gemaakt.

Reactie plaatsen