Romo Fabrics

Romo

Romo

Romo, onderdeel van The Romo Group, staat bekend om zijn eigentijdse en klassieke ontwerpen. De ontwerpen van dit merk zijn elegant, tijdloos, hebben een verfijnd kleurenpalet en zijn toe te passen binnen diverse interieurstijlen. Generaties ervaring en onderscheidend Brits design vormen de basis van het merk Romo. De brede collectie bevat gordijn- en meubelstoffen, behang en woonaccessoires.

De collectie wordt gekenmerkt door de zachte kleuren op zachte ondergronden gecombineerd met bloemen. Ook heeft Romo een aantal hele mooie linnen en katoenen gordijnstoffen. Deze bijzondere stoffen collectie kunt u bewonderen in onze showrooms in Veenendaal of Zutphen


Oprichting

Romo is opgericht in 1902 in het Verenigd Koninkrijk, een echt familie bedrijf. De vijfde generatie staat op dit moment aan het roer. In 1902 begon Robert Mould met een kleinschalige meubelmakerij in Nottingham. Rond 1930 begon Romo met het leveren van meubelstoffen en componenten aan groothandelaren. Totdat het bedrijf steeds meer de kant op ging van het ontwikkelen en produceren van stoffen. Momenteel zijn er meer dan 250 mensen werkzaam in de ontwerpstudio, kantoren, productie en het magazijn van Romo.

Het merk is een internationale leider op het gebied van ontwerp en verkoop van exclusieve meubelstoffen en wandbekleding. In showrooms over de hele wereld hangen Romo ontwerpen. 


Productie

De stoffen die door Romo worden ontworpen en ontwikkeld, worden geproduceerd door deskundige wevers en printers. Doordat Romo de productie in eigen huis heeft, kan het merk de hoogste kwaliteit bieden.


Emily Mould, Design Director

Onder leiding van Design Director Emily Mould is de Romo-studio het creatieve hart van het bedrijf. Schetsen, schilderijen, stoffen en kleurenkaarten, de studiowanden bieden plaats aan alles dat ter inspiratie kan dienen. Inspiratie voor nieuwe collecties wordt met name gevonden in reizen, mode, natuur en het buitenleven. Twee keer per jaar worden er nieuwe collecties gelanceerd in meer dan 70 landen.


Wij adviseren u graag

U bent van harte welkom in onze showrooms, om de nieuwste trends en dessins te ontdekken. We helpen u graag om samen een mooi interieurplan te maken.


www.romo.com