Soft Focus

Soft Focus

In de collectie van De Ploeg stoffen ligt de focus op een zacht interieur, waar kwaliteit en vintage samengaan. Met zacht worden niet alleen de materialen, maar ook de kleuren bedoeld. Effen stoffen, kleurmelanges en weefstructuren stralen kalme, ingetogen luxe uit. Ze bieden met hun natuurlijke uitstraling een tegenwicht aan de drukke wereld buiten. De inspiratie voor de collectie ontlenen de ontwerpers aan de minimalistische Scandinavische stijl: elegant en harmonieus, mooi van eenvoud. In dit blog spelen zachte kleuren de hoofdrol.

Het spel van kleur

Het De Ploeg ontwerpteam werkt aan specifieke technische ontwikkelingen in kleur. Denkend vanuit de basis, begin bij de structuur en kleur van de vezel. Structuur stoffen waar het spel van kleur al in de vezel begint. Door de melange van kleuren ontstaan kleurstructuren. Onderstaand een greep warme, zachte kleuren uit de nieuwe collectie;

HomeFashion

Norm

Deze soepel vallende gordijnstof is leverbaar in maar liefst 22 natuurlijke tinten. Omdat deze stof ook geschikt is als vouwgordijn, kunnen er mooie combinaties worden gemaakt.

HomeFashion

Nomad

Ook de nieuwe gordijnstof Nomad is leverbaar in mooie rustige tinten. De gordijnstof bestaat voor 100% uit brandvertragend polyester.

HomeFashion

Cliff

Deze gordijnstof is leverbaar in 8 aardetinten en bestaat voor 49% uit linnen en voor 51% uit polyester. Deze akoestische stof absorbeert klanken dankzij de ingenieuze toepassing van het garen. Door de bijzondere structuur van het garen worden geluidsgolven verstrooid en afgezwakt.

HomeFashion

Hollow

De nieuwe transparante inbetween Hollow komt in 10 warme, neutrale tinten. Ook deze gordijnstof is akoestisch.

HomeFashion

Who

Who is een gesloten gordijnstof met een prachtige luxe uitstraling. De stof is leverbaar in maar liefst 17 zachte tinten en ook geschikt voor het maken van vouwgordijnen.

De Ploeg & Home Fashion

Er is een ruime keus in materialen, van soepel tot robuust, transparant of gesloten, een rijke textuur of gladde touch. Speel ermee en durf te combineren. De creatieve ontwerpen van De Ploeg worden ontwikkeld met het oog op trends die lang meegaan. Daardoor passen ze in veel interieurs en blijven ze in de smaak vallen. In onze Home Fashion showrooms kunt u de stoffen zelf zien en voelen en uiteraard helpen wij u graag bij het maken van de mooiste combinaties.

Reactie plaatsen