Tarket iD Inspiration: Stel uw eigen PVC-vloer samen

Tarket iD Inspiration: Stel uw eigen PVC-vloer samen

De iD Inspiration collectie is de trots van Tarket. Een Luxury Vinyl Tiles collectie gebaseerd op een tienjarige zoektocht naar de beste gebruikerservaring. iD Inspiration is ontwikkeld met oog op een nieuwe, betere wereld. De collectie is ontworpen en geproduceerd in Europa en vormt een mijlpaal in het ontwerp van modulaire vinylvloeren. Er zijn maar liefst 100 exclusieve ontwerpen, 7 formaten en verbeterde printtechnieken aangebracht op hoogwaardige vinylmaterialen.

 Tarket ID

De kracht van de natuur

De designs zijn geïnspireerd op de natuur, zowel de kleuren als de thema’s. Er zijn drie verschillende thema’s; Authentics, Classics en Naturals. De Naturals zijn het meest natuurgetrouw, met niet-herhalende motieven tot 12 m².

Het natuurlijke effect die wordt versterkt door het gebruik van digitaal printen en een levensechte matte afwerking, deze maken de ontwerpen bijzonder realistisch. Daarnaast is de collectie duurzaam, meer dan 40% van het materiaal is gerecycled.

Bestand tegen krassen, slijtage en vlekken 

De nieuwe Tarket Tektanium PU-coating biedt een ongeëvenaarde bescherming tegen krassen, slijtage en vlekken. Daarbij is de vooruitstrevende technologie ook nog eens eenvoudig te reinigen, zelfs bij strikte hygiëneregels. 

 Tarket ID

Stel uw vloer zelf samen

De iD Inspiration-collectie is ontworpen om het kiezen van de juiste pvc-vloer zo gemakkelijk mogelijk te maken. Alle 100 designs zijn leverbaar in drie verschillende slijtlagen (0,30mm, 0,55mm en 0,70mm (kantoren en openbare ruimte) en twee verschillende installatiemethodes (klikken of lijmen), zodat er altijd een geschikte optie voor u is.

De voordelen van een Tarket iD Inspirations vloer

  • Een ultramatte finish

De vloer ziet er vanuit iedere hoek bijzonder realistisch uit en weerspiegelt minder licht.

  • Ongeëvenaarde slijtvastheid

De nieuwe Tektanium PU-coating biedt een ongeëvenaarde bescherming tegen krassen, slijtage en vlekken.

  • Eenvoudig in onderhoud

Dankzij Tarket’s vooruitstrevende technologie zijn deze vloeren ook nog eens eenvoudig te reinigen, zelfs bij strikte hygiëneregels.

 Tarket ID

Tarket & Home Fashion

Benieuwd of zo’n functionele, natuurlijk ogende vloer ook iets voor u is? Kom eens langs in onze Home Fashion showrooms en ervaar de vloeren van Tarket zelf. 

Reactie plaatsen