Tarkett iD Collectie, natuurgetrouwe uitstraling en supersterk

Tarkett iD Collectie, natuurgetrouwe uitstraling en supersterk

Vinyl is niet alleen sterk, praktisch en hygiënisch, het biedt ook een brede keuze aan dessins, van natuurlijke materialen tot abstracte patronen. De Premium Vinyl stroken & tegel collectie iD van Tarkett is het meest duurzame en betaalbare alternatief voor een houten of beton-look vloer. Dankzij een nieuwe digitale printtechniek zijn de Premium Vinyl stroken & tegels niet van echt hout of beton te onderscheiden. Het grote voordeel van een iD vloer van Tarkett is dat deze supersterk is en geschikt voor intensief gebruik. Geef uw interieur een mooie basis met brede planken of een visgraatpatroon. Voor een industriële woonstijl zijn de Premium Vinyl tegels met betonlook een perfecte oplossing. 

iD Collecties

iD Supernature Premium

Met de iD Supernature Premium Vinyl stroken kunt u alle kanten op, want er is een ruime keuze uit verschillende houtkleuren en elke strook is uniek qua houtprint. Dit maakt het geheel extra realistisch, want er is geen zichtbare patroonherhaling meer. Door de natuurgetrouwe uitstraling past deze vloer perfect in een landelijke woonstijl. Met een visgraatmotief geeft u een interieur al snel een meer klassieke look. Naast hout is er ook een betonlook mogelijk voor een industriële sfeer. In de nieuwe iD Supernature collectie hebben de Premium Vinyl stroken een lengte van 122 cm en zijn 20 cm breed, er zijn 16 verschillende designs leverbaar.

iD Inspiration 55

Premium vinyl stroken & tegel vloeren zijn heel flexibel, hierdoor zijn ze ook bijzonder geschikt voor koudere ruimtes of ruimtes waar de temperatuur nog weleens wil schommelen. Tarkett biedt een breed assortiment stroken en tegels met hout- of steendessins en voelbaar reliëf. Er zijn zelfs uitvoeringen waarbij het reliëf precies het decor van de stroken of tegels volgt. Ook is er een keuze uit brede of juist extra lange planken. De bovenlaag is UV-verhard en hierdoor is de toplaag supersterk. Dit type vloer is tevens geschikt voor vloerverwarming. De iD Inspiration 55 collectie bestaat uit 12 verschillende designs.

iD Inspiration loose-lay

De iD Inspiration loose-lay collectie heeft 10 verschillende designs en zeer praktische eigenschappen. Zo zijn de natuurlijke hout- en tegeldessins eenvoudig en snel zonder lijm te installeren. Daarnaast kunnen ze gelegd worden met een minimale voorbereiding van de ondervloer en beschikken de tegels over een gepatenteerde antislip-rug.

Premium Vinyl stroken & tegel collectie iD bij Home Fashion

Naast deze 3 collecties zijn er nog 3 andere collecties met dezelfde voordelen, maar ieder hun eigen unieke designs. In onze showrooms helpen we u graag bij het uitzoeken van het iD Vinyl dat het best past bij uw persoonlijke smaak.

Reactie plaatsen