The Wool Studio header

The Woolstudio

The Woolstudio

De naam zegt het al; natuurlijke materialen en dan met name wol staan centraal bij The Wool Studio. Het merk ontwerpt exclusieve vloerkleden, gemaakt van natuurlijke materialen voor in huis, op de werkvloer en publieke ruimtes. The Wool Studio biedt u de mogelijkheid om vloerkleden naar wens te laten maken, dankzij de keuze uit diverse materialen, vormen en afmetingen.

Het merk haalt natuurlijke materialen van buiten naar binnen. Er wordt uitsluitend met garen van de hoogste kwaliteit gewerkt. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de kwaliteit ''Caju''. ''Caju'' is gemaakt van de Eucalyptus plant. Het garen afkomstig van deze plant heeft een elegante, zachte uitstraling en geeft u daarmee een ultiem ‘’thuis-gevoel’’.

Nieuw-Zeelandse wol, een ander natuurlijk materiaal waar The Wool Studio veel mee werkt, heeft een meer warme uitstraling. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de kwaliteiten ''Alize'' en ''Alize Mix'', zij stralen warmte en ontspanning uit.

The Wool Studio vloerkleden worden voornamelijk met de hand getuft in Europa, op een verantwoorde wijze met veel liefde. The Wool Studio en Home Fashion begeleiden u graag in het proces van ontwerp tot het juiste design voor thuis.


www.thewoolstudio.nl