Therdex PVC vloeren

Therdex PVC vloeren

Uw vloer is een belangrijk en bepalend onderdeel van uw interieur. Met een vloer creëert u eenheid, rust en het is de ultieme sfeer bepaler. Therdex PVC vloeren hebben een stijlvolle uitstraling, maar de focus van dit merk ligt op gebruiksgemak. In dit blog laten we u kennis maken met Therdex vloeren.

Therdex PVC vloeren

Wat is PVC?

PVC is een hard materiaal en heeft als basis aardolie (43%) en zout (57%). Door weekmakers toe te voegen wordt PVC soepel gemaakt. PVC is sterk en licht van gewicht, het wordt dan ook voor veel producten gebruikt. Omdat het materiaal op verschillende manieren te verwerken is, laat het zich ook makkelijk recyclen.

PVC vloeren zijn ontzettend geliefd op het moment. Waarom? vertellen we later aan de hand van de vele voordelen. Therdex PVC vloeren hebben natuurgetrouwe dessins en zijn te leggen in visgraat patroon, lange planken, Hongaarse punt patroon en tegels. 

Therdex PVC vloeren

Alle Therdex PVC soorten bestaan uit 4 lagen. Een PU-laag, een slijtlaag, een filmlaag en de PVC-rug. De 4 lagen worden samengeperst tot een stevige en duurzame vloer. 

De PU-laag geeft de plank extra bescherming en de juiste matheid. De slijtlaag beschermt de vloer tegen intensief gebruik en de print wordt verwerkt in de filmlaag van de vloer. De PVC-rug is de basis, deze biedt stevigheid en de juiste geluidsdemping.

Therdex PVC vloeren

Woonstijlen

De Therdex PVC collectie kent drie woonstijlen;
Basic: Eenvoud en comfort staan hier centraal. Denk aan een naturel kleurenpallet en lange planken. Deze collectie is krachtig door eenvoud.
Klassiek: Met klassieke kleuren en afwerkingen als een band, optioneel met bies.
Modern: Een moderne collectie met neutrale kleuren en strakke lijnen.

Therdex PVC vloeren

De voordelen van Therdex PVC

Waarom is Therdex PVC zo geliefd bij ons en onze klanten? We leggen het uit aan de hand van verschillende voordelen. Naast dat PVC vloeren breed toepasbaar zijn, lang mee gaan en gunstig zijn wat betreft akoestiek, hebben we nog enkele andere voordelen op een rijtje gezet.;

Realistische uitstraling

Wanneer u kiest voor Therdex, dan kiest u voor een vloer met een natuurgetrouwe uitstraling. De gehele collectie is voorzien van een passend reliëf. Dat wil zeggen dat de structuur zicht- en voelbaar aanwezig is. Hierdoor ogen deze PVC vloeren bijzonder realistisch.

Vele opties

De gehele collectie is verkrijgbaar in diverse varianten. Dit biedt vele mogelijkheden. 

Ftalaat vrij, dankzij bioweekmakers

Therdex maakt gebruik van verantwoorde en afbreekbare bioweekmakers. Deze zijn op basis van sojaolie. Weekmakers maken een materiaal elastisch en flexibel. Omdat deze weekmakers biologisch afbreekbaar zijn, zijn ze onschadelijk voor mens en milieu.  

Makkelijk in onderhoud én streepvrij

Alle Therdex PVC vloeren bestaan uit vier lagen. De bovenste lagen beschermen de vloer tegen intensief gebruik, zijn krasbestendig en voorkomen streepvorming. Deze combinatie biedt een vloer die eenvoudig te reinigen en onderhouden is. 

Stalenservice

De enorme collectie kan het kiezen soms juist moeilijker maken. Gelukkig werkt Therdex met een Stalenservice. Ontdek zelf de verschillende kleuren en structuren. Stalen kunnen geheel kosteloos en vrijblijvend worden besteld via de Therdex website. Uiteraard helpen wij u in onze showrooms graag met het maken van de juiste keuze.

Therdex PVC vloeren

Reactie plaatsen