Twist Rolgordijnen van Luxaflex

Twist Rolgordijnen van Luxaflex

Op zoek naar sfeervolle, isolerende raambekleding? Bekijk dan de Luxaflex Twist Rolgordijnen collectie eens, raambekleding waarmee u eindeloos kunt spelen met lichtinval en schaduw. In dit blog leest u meer over dit product.

Tiwst rolgordijn luxaflex

Wat zijn Twist Rolgordijnen?

Twist Rolgordijnen bestaan uit twee stofbanen, waarvan er één gekleurd en één transparant is. Deze kunnen over elkaar heen bewegen, waardoor u kunt spelen met lichtinval, inkijk en schaduw. Hierdoor zijn ze geschikt voor vrijwel iedere kamer in huis. Deze dubbele rolgordijnen worden ook wel Duo rolgordijnen genoemd.

De open banen zijn transparant, terwijl de dichte banen van alles kunnen zijn: dessins, verduisterende stof, zonwerende stof, gekleurd of juist subtiel. De Luxaflex collectie bevat prachtige stoffen in effen, met strepen, cirkels of met grafische prints. De stoffen variëren van hoogglans en ‘drie-dimensionale’ stoffen tot prachtige dessins.

Naar buiten kijken en toch privacy? Fijne, transparante stroken geven goed zicht naar buiten. De ondoorzichtige stroken kunnen de transparante ClearView™ stof overlappen voor meer privacy. Zo stelt u zelf het zicht naar buiten en binnen.

Tiwst rolgordijn luxaflex

Voordelen van Twist Rolgordijnen 

Naast de flexibele lichtregeling biedt dit product nog meer voordelen. Dankzij de brede stofkeuze is dit type rolgordijn met verduisterende stof ook zeer geschikt voor de slaapkamer. In dat geval kiest u voor de dichte banen van verduisteringsstof. U bepaalt zelf of en hoe veel daglicht er binnenvalt.

Omdat de Luxaflex Twist stoffen van hoogwaardig polyester zijn gemaakt, kunnen ze worden toegepast in badkamers en andere natte ruimtes (mits het doek niet direct met water in contact komt en er voldoende ventilatie mogelijk is). Alle Twist rolgordijnen worden op maat gemaakt.

Een nadeel is dat dit type raambekleding niet geschikt is voor dakramen, maar daar hebben wij bij Home Fashion wel andere oplossingen voor. 

Tiwst rolgordijn luxaflex

Bediening

Zowel de Twist rolgordijnen als de ‘’normale’’ rolgordijnen zijn verkrijgbaar met het slimme bedieningssysteem PowerView® Automation. Daarmee zijn de rolgordijnen te bedienen met een smartphone, tablet of afstandsbediening, maar ook met slimme assistenten als Google Home Apple, HomePod en Amazon Alexa. Daarnaast zijn de Twist rolgordijnen te bedienen in een handomdraai.

Home Fashion & Luxaflex

In onze Home Fashion Luxaflex Gallery shops kunnen we u alle opties laten zien. Kom eens langs en ontdek de mogelijkheden zelf.

Reactie plaatsen