Velux

Velux

Velux Nederland is niet alleen een merk dat dakramen en lichtkoepels ontwikkeld. Velux Nederland heeft ook een breed assortiment aan raamdecoratie producten voor in deze Velux ramen. Er zijn producten speciaal ontwikkeld voor warmtewering, verduistering, daglicht reductie of insectenwering. In iedere categorie kunt u kiezen uit een regenboog aan kleuren. In onze showroom in Veenendaal en Zutphen kunt u de collectie van Velux Nederland komen bekijken.


Oprichting

Al ruim 70 jaar geleden is Velux Nederland gestart, met passie voor daglicht, frisse lucht en een comfortabele leefomgeving. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds de drijfveer van Velux Nederland. Sinds 1988 is Velux Nederland gevestigd in De Meern. In het begin produceerde Velux Nederland alleen dakramen, daglichtsystemen en lichtkoepels. Later werden voor deze producten raamdecoratie, rolluiken en insectenhorren ontwikkeld. Het kantoor met showroom in De Meern is de basis voor alle activiteiten van Velux Nederland. De klantenservice, de verkoopafdeling, after sales, marketing & communicatie, financiën, personeelszaken en IT werken allemaal nauw samen. In alles wat Velux Nederland doet willen ze kwaliteit leveren.


Grondstoffen

Bij het produceren van de producten van Velux Nederland wil Velux ervoor zorgen dan de CO² uitstoot zo laag mogelijk is. Ten opzichten van 2007 is dit al met 29% verminderd. Ook tijdens de levenscyclus hebben de Velux producten een positieve CO² balans. Door passieve zonnewarmte binnen te laten levert het dakraam tijdens de gebruiksfase een positieve energie bijdrage op die hoger is dan de energieverbruik voor productie, distributie, installatie en onderhoud. De raamdecoratie producten van Velux Nederland zijn een aanwinst voor ieder interieur. De zijgeleiding en cassette zijn slank en ze sluiten perfect op het dakraam aan. Handbediend of elektrisch is mogelijk bij de Velux raamdecoratie producten. Alle Velux producten worden onderworpen aan strenge testen en worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt ervoor dat de Velux raamdecoratie producten een lange levensduur hebben. In de collectie zitten verschillende producten met ieder z’n eigenschappen. Zoekt u een product voor warmtewering, voor verduistering, voor daglicht reductie of voor insectenwering? Velux Nederland heeft voor iedere wens producten ontwikkeld. Onder andere rolgordijnen, plissés, jaloezieën en insectenhorren.


Advies geven wij u graag

Voor ieder type dakraam van Velux zijn er raamdecoratie producten te verkrijgen. Nooit meer warm op zolder of nooit meer insecten in huis. Dit is mogelijk met de velux raamdecoratie producten. Kom langs in onze showroom in Veenendaal of Zutphen, wij informeren u graag verder over de mogelijkheden.