Verduisterende raambekleding

Verduisterende raambekleding

Raambekleding is sfeervol, maar zeker ook praktisch. Het kan de kou buitenhouden, de akoestiek verbeteren en verduisterend werken. Er zijn allerlei redenen om verduisterende raambekleding te overwegen. Maar welke raamdecoratie is eigenlijk het meest geschikt als u een ruimte wilt verduisteren? In dit blog geven we tips voor geschikte verduisterende raambekleding.

Verduisterende raambekleding

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn misschien wel het meest voor de hand liggend wanneer u een ruimte donker wilt maken. Ze hebben een strakke uitstraling en zijn gemakkelijk te bedienen. Home Fashion biedt een ruime collectie verduisterende stoffen in verschillende kleuren en patronen. Wat u misschien nog niet wist, is dat de rolgordijnen van Luxaflex ook slim te bedienen zijn met PowerView Automation. Met dit systeem bedient u de raambekleding via uw smartphone, tablet of via stembesturing, zo vanuit bed. Daarnaast zijn rolgordijnen ook verkrijgbaar met zijgeleiding, op deze manier zijn ze erg geschikt zijn voor dakramen.

Verduisterende raambekleding

Gordijnen

Een klassieke, maar tijdloze optie; verduisterende gordijnen. Gordijnen zijn ideaal voor het creëren van een warme, huiselijke sfeer in de woon- of slaapkamer, maar ook erg geschikt als verduisterende en dus verkoelende raamdecoratie. Bij Home Fashion hebben wij een zeer uitgebreid assortiment gordijnen van uiteenlopende merken. Veel gordijnstoffen zijn ook leverbaar als vouwgordijn, zo kunt u mooie combinaties maken. Sinds kort heeft Luxaflex ook gordijnstoffen in de collectie, deze zijn eveneens te bedienen met PowerView Automation.

Verduisterende raambekleding

Plissé Shades en Duette Shades

Deze producten zijn zeer geschikt om een ruimte te verduisteren. Duette Shades werken dankzij de dubbele plooien bijzonder verduisterend en hebben daarbij een elegante uitstraling. De honingraatstructuur zorgt er op natuurlijke wijze voor dat daglicht subtiel gefilterd wordt, het energieverbruik verlaagt, omgevingsgeluiden gedempt en de kamertemperatuur gereguleerd wordt.

Plissé Gordijnen zijn semi-transparant, maar tegelijk ook verduisterend. Ze hebben een enkele plooi en stralen luchtigheid uit. Luxaflex heeft Dag & Nacht Plissé Gordijnen, speciaal om goed te verduisteren; overdag transparant, ‘s nachts verduisterend. Bij dit type raambekleding geldt even eens, wanneer u voor een Luxaflex product kiest, ook te bedienen met PowerView Automation.

Verduisterende raambekleding

Verduisterende raambekleding

Raambekleding & Home Fashion

Wanneer u op zoek bent naar verduisterende raambekleding bent u bij Home Fashion aan het juiste adres. Alle bovenstaande opties kunnen wij adviseren, demonstreren, op maat leveren en monteren. Bezoek voor een uitgebreid persoonlijk advies één van onze showrooms of neem contact met ons op.

Reactie plaatsen