Woonstoffering op maat

Woningstoffering is een belangrijk onderdeel van ons interieur geworden. Het maakt uw huis ‘’af’’. Uw nieuwe interieur kan nog zo mooi zijn, als de raambekleding ontbreekt of het kleed niet mooi kleurt bij het geheel, is dat toch heel zonde van het totaalplaatje. Daarom helpen wij u met veel plezier bij het afstemmen van de verschillende materialen en kleuren. Daarnaast bieden wij ook maatwerkoplossingen.

Waarom woonstoffering op maat?

Stoffering maakt een huis bovenal sfeervol. Een interieur waar raambekleding ontbreekt oogt vaak ongezellig en klinkt hol. Daarmee komen we gelijk bij één van de praktische eigenschappen van stoffering in huis. Het draagt bij aan een goede akoestiek, biedt privacy, isoleert en biedt u de mogelijkheid de lichtinval te regelen.

Duidelijk is dus dat woningstoffering een onmisbare factor is in een interieur, maar waar kiest u voor? Uw keuze is afhankelijk van uw wensen, het gekozen interieur en de bouwstijl van de woning. Wij helpen u graag bij het maken van een stijlvol totaalplaatje, dat aan al uw wensen voldoet. Doordat ons assortiment zeer uitgebreid is en wij ook maatwerk leveren, is vrijwel niets onmogelijk. De merken die wij leveren zijn zeer uitlopend, van Artelux tot Sunway en van Longbarn tot Besouw Tapijt. Ieder seizoen worden er nieuwe kleuren en patronen aan deze collecties toegevoegd en onze stylisten blijven constant op de hoogte van de laatste trends.

Raamdecoratie en zonwering is bij ons verkrijgbaar in verschillende soorten, uitvoeringen en talloze kleuren. U kunt denken aan: Gordijnen, Vouwgordijnen, Rolgordijnen, Jaloezieën (horizontaal en verticaal), Plissés en duettes.

Daarnaast bieden wij: Behang, Vloerbedekking, Karpetten en 
Tapijten.

Natuurlijk kunt u onze producten online bekijken, maar onze voorkeur gaat uit naar de materialen in het echt zien en voelen in onze showroom. Hier hebben wij een breed scala aan stalen en kunnen wij u persoonlijk adviseren.

Mocht blijken dat u er na een gesprek in onze showroom nog niet helemaal uit bent, dan geven wij ook persoonlijk advies bij u thuis. We denken met u mee op locatie en presenteren het kleur/materiaalplan eventueel bij u thuis. Hierdoor wordt de juiste keuze maken een stuk makkelijker en door onze nauwe samenwerking met Eijerkamp is een totaal interieurplan ook moeiteloos te realiseren!

Vervolgens nemen onze inmeters nauwkeurig de maten op van hetgeen door u is uitgezocht en komt de interieuradviseur vervolgens met een concreet voorstel. Als u vervolgens akkoord gaat, dragen wij vanzelfsprekend zorg voor de juiste manier van deskundig monteren en/of plaatsen.

Probeer het zelf! Door enkel een ander kleed, andere gordijnen of een nieuw behang te kiezen, kunt u uw interieur al een compleet nieuwe look geven. Kom langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op.