Your Edition Easy Living Collectie

Your Edition Easy Living Collectie

Liefde voor natuurlijke materialen, kleur en mooie stoffen vormen de basis voor de nieuwe collectie volgens de designers van Your Edition. De nieuwe stoffen uit de Easy Living collectie 2021 zijn verfijnd en evenwichtig. Stoffen met prachtige structuren, kamerhoog, transparant of gesloten in de mooiste natuurlijke tinten. 

City

City is een open doek met een subtiel glans effect. Evenwichtig en strak, verkrijgbaar in 11 kleuren. City is transparant én heeft een rastereffect, dat vooral naar voren komt bij de donkerdere kleuren. Het geeft het doek een stoer en modern uiterlijk.

 Your Edition

Softline

Softline is een kwaliteit met een hoog ‘’zachtheids’’ gehalte. De kleuren van Softline zijn vergrijsd en de stof is gesloten. De keperbinding geeft de stof souplesse en een rijke uitstraling.

 Your Edition

Casio

Casio is een nonchalante inbetween, met een diversiteit aan garens, in een kiezel kleurenpalet. Dit is een akoestische inbetween, dankzij de zwaardere garens en de absorberende structuur. De draden slingeren speels om elkaar heen en zorgen voor een levendig effect.

 Your Edition

Cleo

Cleo heeft evenals Softline een zachte uitstraling. De stof is soft, transparant en basic in 13 natuurlijke kleuren als mos en kiezel.

 Your Edition

Palazzo 

Stof Palazzo heeft een moderne uitstraling, met modische kleurnuances in de richting van olijf, roest, jeans en goud. Het doek heeft een soort van honingraatstructuur en een prachtige subtiele glans.

 Your Edition

Forza

Forza is een luxe dichte gordijnstof uitgebracht in maar liefst 15 kleuren in een reeks van geelgoud naar steenrood en bruin/grijs tinten. Een rijke stof met een verticale streep die de lengte mooi accentueert.

 Your Edition

Home Fashion & Your Edition

Benieuwd geworden naar deze nieuwe soepel vallende, onderhoudsvriendelijk, verfijnde stoffen? Home Fashion werkt al jaren met de gordijnstoffen van Your Edition. Kom, als onze showrooms weer geopend zijn, eens langs of maak een afspraak. Dan komen wij op een verantwoorde manier met de gewenste stoffen bij u langs.

Reactie plaatsen