Forbo header

Forbo

Forbo

In 1928 wordt de Linoleum Unie opgericht, waarna in 1973 de naam wordt veranderd naar Forbo. Inmiddels een wereldwijd ondernemende organisatie. Forbo levert allerlei soorten vloerbedekkingen voor projecten, maar ook voor de consumentenmarkt.


Forbo Coral matten
Al ruim een halve eeuw is Forbo wereldleider in textiele vloerbedekking voor entrees. Het merk weet dus alles wat er te weten valt over het buitenhouden van vuil en vocht. Forbo Coral-entreesystemen zijn de perfecte oplossing voor een schone, veilige entree.
Het Coral assortiment bevat verschillende collecties die elk een eigen toepassingsaccent hebben, zoals vuilverwijdering of vochtabsorptie. Deze schoonloopsystemen kunnen ook worden gelegd als stroken, tegels of matten.

Forbo Coral entreesystemen zijn;

-  Risico verlagend voor letsel door uitglijden;
-  Goed voor het behoud van (de afwerklaag van) de vloer;
-  Een verfraaiing voor de entree
-  Milieuvriendelijk, doordat de achterliggende vloeren minder schoonmaakmiddel vereisen


Mocht u vragen hebben over Forbo Coral? Dan kunt u natuurlijk altijd bij ons langskomen in de showroom in Veenendaal of Zutphen of ons vragen om een advies aan huis. In onze showrooms vindt u alle stalen van de Forbo Coral matten collectie. De matten van Forbo Coral zijn verkrijgbaar in veel verschillende dessins. We adviseren u hier graag bij. Ook is het kiezen van het juiste formaat van belang, voor een optimaal resultaat. Let er bijvoorbeeld op dat de inloopmat groot genoeg is om er met twee personen op te staan.

                                       Forbo Coral


Marmoleum

Marmoleum is een duurzaam product, dat wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen. Een groot deel van deze natuurlijke materialen is snel her-winbaar, het andere deel zijn gerecyclede materialen.
Het is van belang dat een marmoleum vloer goed onderhouden wordt. Marmoleum is eenvoudig en effici├źnt te reinigen met verschillende reinigingsmiddelen van Forbo.


Novilon

Forbo Novilon onderscheidt zich van andere vinyl fabrikanten, dankzij het ontwerpteam dat keer op keer de mooiste dessins ontwikkelt. Daarnaast staat Forbo bekend om de bewezen, voelbare kwaliteit.