Header Quickstep

Quick-Step

Quickstep

Zorgeloos leven begint volgens Quick-Step bij een woning met een hoogkwalitatieve vloer. Dit is al sinds 1990 de motivatie van Quick-Step Tegenwoordig biedt het merk een breed assortiment duurzame laminaat, PVC- en parketvloeren. De collectie wordt aangevuld met bijpassende plinten en afwerkingsprofielen. Quick-Step staat voor prachtige dessins, waterbestendige vloeren en eenvoudige plaatsing.


De geschiedenis van Quick-Step gaat terug tot 1960, toen enkele families in West-Vlaanderen de handen in elkaar sloegen om een bedrijf in de vlasindustrie te beginnen. Toen vlas schaars raakte in de jaren 70, werd de focus verlegd naar hout. Eerst voor decoratieve doeleinden en later voor vloeren.


Het idee was eenvoudig, een voordeliger en makkelijker te onderhouden alternatief voor traditionele parketvloeren. En dergelijke vloeren bevat de Quick-Step collectie eigenlijk nog steeds. Daarbij is de collectie dankzij de gerecycleerde materialen ook nog eens duurzaam.


Quick-Step biedt niet alleen een ruim assortiment laminaat-, PVC- en parketvloeren aan, maar zorgt er ook voor dat deze technisch superieur zijn. Het merkt streeft voortdurend naar perfectie en optimalisatie.


www.quick-step.nl