Brink & Campman 2020 Collectie

Brink & Campman 2020 Collectie

Op zoek naar wooninspiratie voor het komend seizoen? In dit inspiratieblog delen we de 2020 Collectie van Brink & Campman met prachtige, uiteenlopende ontwerpen.

Het handgeweven Atelier vloerkleed bestaat uit pure wol

De 2020 Collectie
De gehele collectie heeft een serene en duurzame uitstraling, ontworpen om de sterkste kanten van het merk uit te lichten. Gemaakt met natuurlijke materialen, geweven in weelderige texturen of gedessineerd op een gedurfde maar toch chique wijze, zijn de nieuwe toevoegingen aan de collectie een perfecte vertegenwoordiging van Brink & Campman. Maak uw interieur persoonlijk met één van de kleden uit deze nieuwe collectie.

De Pop Art collectie is eveneens gemaakt van pure wol en wordt geproduceerd in Nederland.

Quartz is zacht, gemaakt van pure wol en TENCEL en leverbaar in 5 kleurcombinaties

Dart is gemaakt van pure wol en heeft verschillende patronen

Arch is leverbaar in 6 kleurcombinaties en wordt gemaakt in Nederland van pure wol

Made in Holland

Het hart van Brink&Campman is de designstudio. Hier wordt door de ontwerpers de grondslag gelegd voor alle nieuwe collecties en ontwikkelingen. Van materiaal tot productiewijze en van kleur tot de catalogus, alles komt hier tot stand. Naast het kantoor staat ook de eigen fabriek van Brink&Campman in Lichtenvoorde. Met behulp van axminster weefgetouwen en tuftrobots wordt hier een groot deel van de collecties door vakmensen vervaardigd. Ook de wol wordt er gevold tot een mooi garen, waar onder andere de Dots kleden van geweven worden. Een op en top Hollands product!

Twinset is een eenkleurig concept met knip- en luspool. Twinset is verkrijgbaar in gewone versie of als ontwerp: urban, frame of skyline. Vraag naar de mogelijkheden in onze showrooms.

Maten

Naast de standaardmaten uit de collectie bestaat de mogelijkheid om diverse dessins of kwaliteiten in afwijkende maten te bestellen. Doordat vloerkleden in afwijkende maten speciaal voor u worden gemaakt kunnen levertijden afwijken. Bij Home Fashion adviseren we u graag over de mogelijkheden, levertijden, kosten en kleuren. Kom eens langs in één van onze showrooms en ontdek deze prachtige nieuwe collectie zelf!

Yara is met de handgeknoopt van pure wol en verkrijgbaar in verschillende dessins

Reactie plaatsen