Desso vloerkleed

Karpetten & Vloerkleden

Vloerkleden zijn er in talloze kleuren, maten, vormen en materialen.

Ook kunt u bij ons eenvoudig uw vloerkleed naar wens zelf samenstellen, uiteraard adviseren wij u hier graag bij.

Desso vloerkleed
Desso vloerkleed detail

Waarom een karpet of vloerkleed?


Een karpet maakt uw interieur niet alleen sfeervoller, er zijn ook nog diverse praktische redenen waarom voor een kleed wordt gekozen. Zo draagt het bij aan eenheid in uw interieur. Door uw zithoek op een karpet te plaatsen, wordt het totaal met elkaar verbonden. Dit levert een samenhangend, behaaglijk geheel op. Wanneer u kiest voor een kleiner kleed of de meubels er juist naast plaatst, zal dit een ander, losser resultaat geven. Het effect is verschillend, maar beide opties kunnen mooi zijn.


Een ander voordeel is het geluiddempend effect van een vloerkleed. De echo zal verminderen en de akoestiek verbeteren. En een kleed voelt ook gewoon heerlijk zacht aan uw (blote) voeten.


Voordelen

  • Sfeervoller en behagelijk
  • Verbinder, creert samenhang
  • Geluidsdempend, bevordelijk voor de akoestiek
  • Zacht aan uw voeten


Waar?

Zithoek, eethoek, studeerkamer, slaapkamer, televisiekamer, bij de haard en tegenwoordig zelf buiten op het terras, een karpet kan bijna overal in uw woning iets toevoegen. Ook in een kinderkamer of speelhoek is het een goed idee. Kinderen kunnen zo heerlijk spelen op een zachte ondergrond en daarnaast glijden ze minder uit dan op een gladde vloer. Het is dus ook nog eens veiliger.

Mogelijkheden

Een plek creƫren waar u graag thuiskomt, dat is wat onze stylisten dagelijks het liefst doen. Vanzelfsprekend helpen zij u graag persoonlijk bij uw keuze. Wij hebben veel verschillende merken binnen onze collectie en u heeft daarnaast ook de mogelijkheid om eenvoudig een karpet naar wens samen te stellen. De maatwerkmogelijkheden zijn eindeloos.

De kleden zijn te zien in onze showrooms, maar ook in winkels van Eijerkamp, in de verschillende sfeerkamers. Met zoveel mogelijkheden durven wij wel te zeggen, dat wij ook voor u het perfecte vloerkleed hebben.

Merken

Wij voeren diverse merken, maar werken voornamelijk met Besouw tapijt, Brink & Campman, CS Rugs, Cunera , Desso, Perletta &The Woolstudio

Desso canvas rond