Brink & Campman favorieten

Eén van de merken waar wij veel mee werken is Brink & Campman. Dit 100% Nederlandse merk is gevestigd in Lichtenvoorde, waar zij al sinds 1987 vloerkleden van hoge kwaliteit produceren. De collectie van Brink & Campman heeft een serene, duurzame uitstraling en wordt gemaakt van natuurlijke materialen, geweven in weelderige texturen of gedessineerd op een gewaagde, maar toch chique wijze. Het merk beschikt over een eigen ontwerpstudio, welke ook samen werkt met gerenommeerde designers als bijvoorbeeld Ted Baker, Morris&Co en Florence Broadhurst. In dit blog delen we graag onze Brink & Campman favorieten.

Quartz

De combinatie van zuiver scheerwol en tencel geeft Quartz zijn unieke uitstraling. Deze twee materialen worden in verschillende draaddiktes verwerkt en geven het karpet een speels effect. Quarts is leverbaar in vijf kleurcombinaties.


Yara

Yara is een serie met de handgeknoopte vloerkleden met elf uiteenlopende patronen. Onderstaand ziet u de Yara Art Deco, dit wollen karpet heeft een modern geometrisch patroon en een elegante afwerking. Het geheel heeft een rustige uitstraling, dankzij het gebruik van neutrale tinten. De Yara is in diverse patronen, kleursamenstellingen en afmetingen verkrijgbaar.

Marble

Dit kleed is opgebouwd uit diverse kleuren die op een subtiele manier met elkaar worden gecombineerd. Er zijn zeven verschillende kleurcombinaties mogelijk. Marble is met de hand geweven en gemaakt van een uitstekende kwaliteit scheerwol en 3% jute, een duurzame combinatie dus. De manier van weven in combinatie met de materialen geven dit vloerkleed een robuuste, stoere uitstraling. Marble is verkrijgbaar in standaardmaten, maar kan ook op maat worden gemaakt.


 Ted Baker Woodlands

Ted Baker kent u vast als modeontwerper, maar wist u dat Brink en Campman ook vloerkleden maakt met zijn prachtige patronen? Woodlands is één van zijn laatste ontwerpen en een grappig detail is dat er ook jurken verkrijgbaar zijn met dit dromerige patroon. Woodlands is leverbaar in diverse afmetingen.


 Ted Baker Opal Grey

Geïnspireerd op zijn verre reizen ontwierp Ted dit vloerkleed, leverbaar in Opal Grey en Opal Pink. Oog voor detail en de kenmerkende prints van het merk komen samen in dit unieke vloerkleed. 


 Florence Broadhurst

Maak een statement met het Turnabouts karpet van Florance Broadhurst, handgetuft met zuiver scheerwol. Leverbaar in diverse afmetingen. 

 

Brink & Campman en Home Fashion

Meer zien van de Brink & Campman collecties? Bezoek onze Home Fashion showrooms en ervaar de kwaliteit van dit Nederlandse merk zelf.