Brink & Campman

Brink & Campman

Brink en Campman heeft zowel de nieuwe als de bestaande collectie schitterend vastgelegd in een nieuwe brochure, waarvan wij u de beelden niet willen onthouden.

Brink & Campman

Al bijna 125 jaar maakt B&C vloerkleden. Vloerkleden die zijn geboren uit een combinatie van passie, vakmanschap en duurzaamheid. De liefde voor mooie garens en hun eindeloze mogelijkheden ziet u terug in hun collectie, deze bevat de meest unieke en innovatieve vloerkleden. Het merendeel van de Brink & Campman vloerkleden wordt geproduceerd in hun fabriek in Lichtenvoorde, zo is er perfect zicht op de verschillende processen die zo belangrijk zijn bij het produceren van hoogwaardige vloerkleden.

Garen

Een groot deel van de vloerkleden van B&C is gemaakt met behulp van

garens die ze zelf hebben ontwikkeld. De ontwikkeling van deze vezels stelt het merk in staat tapijten te maken waarin de garen het dessin en het uiterlijk van het tapijt bepalen.

Dankzij de jarenlange ervaring en constante ontwikkeling op dit gebied, hebben ze materialen kunnen ontwikkelen die duidelijk de handtekening van B&C bevatten. 

De ontwikkeling is een essentieel onderdeel van het ontwerpproces, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de kleur, materiaaldikte en materiaalsamenstelling. Een minimale aanpassing in één van deze aspecten kan resulteren in een maximaal verschil in de uitstraling van het vloerkleed.

De collectie

Trace

Trace is een hoogpolig, geweven vloerkleed van zuivere scheerwol, leverbaar in vier keuren met zowel een luspool als een gesneden pool.


Gravel

Vloerkleed Gravel is eveneens geweven van hoogwaardige zuivere scheerwol en heeft een achterkant van jute in combinatie met katoen. Dit uitnodigende, hoogpolige vloerkleed is leverbaar in vijf natuurlijke kleurcombinaties.

Twinset Mural cement

Twinset Mural cement is een prachtig, tijdloos, getuft vloerkleed van zuivere scheerwol met een poolhoogte van ca. 17mm. Twinset Mural is ook leverbaar in de kleuren Burgundy (bordeauxrood) en Forest (diepgroen).


Twinset Divina

Dit uitgesproken kleed heeft verschillende kleurvlakken, gescheiden door zwarte strepen. Divina is getuft en bestaat uit zuivere scheerwol.


Artisan Focus Dawn & Dusk

Focus Dawn & Dusk is een ambachtelijk, handgeweven vloerkleed van zuivere scheerwol, leverbaar in verschillende kleurcombinaties.


Decor Lola

Ook vloerkleed Lola is handwerk, dit tapijt is met de hand getuft en is eveneens gemaakt van zuivere scheerwol. Lola is leverbaar in diverse maten.


Decor Scape

Scape is een stijlvol, tijdloos vloerkleed in wolwit dat met de hand is getuft. Dit kleed van zuivere scheerwol is leverbaar in diverse maten.


Decor Miller Spring & Fall

Dit ambachtelijke, handgetufte vloerkleed heeft een opvallende vorm en een Spring en Fall uitvoering. De Fall versie is qua kleur iets donkerder. Beide bestaan uit zuivere scheerwol en zijn leverbaar in vier maten, maatwerk op aanvraag.


B&C Kids

We sluiten dit blog af met de speelse kindervloerkleden van Brink & Campman, vrolijke kleden in de vorm van schelpen, dieren en planeten, handgetuft en uitgevoerd in zuivere scheerwol.


Reactie plaatsen