De kleur van 2021

De kleur van 2021

Raam- en vloerbekleding staan meestal centraal in onze blogs, maar deze week even iets anders, namelijk; verf! Interieuraankleding is onze passie, maar kleuren spelen daarin natuurlijk ook een belangrijke rol. Flexa heeft de nieuwe kleur voor 2021 bekend gemaakt en deze ‘’Kleur van het jaar’’ had voorgaande jaren veel invloed op de woontrends, vandaar dat wij dit ook niet ongemerkt voorbij willen laten gaan.

De kleur van 2021

Flexa Kleur van het Jaar 2021, Brave Ground

Elk jaar bespreken de Flexa kleurexperts en een team van internationale designers de nieuwste wereldwijde trends die ons dagelijks leven beïnvloeden. Vervolgens vertalen zij hun inzichten in één toonaangevende kleur die de sfeer van het moment weergeeft: een tint die impact heeft in huizen overal ter wereld. Flexa’s trendvoorspelling van dit jaar is ; ‘’We gaan allemaal opnieuw kijken naar wat er echt toe doet in ons leven. We maken de balans op en vinden een nieuwe, positieve weg vooruit door vertrouwen te hebben in onszelf, samen te werken, voort te bouwen op het verleden en plannen te maken voor de toekomst. Het vergt moed om verandering te omarmen en onze huizen bieden hierbij een solide basis.’’

De Flexa Kleur van het jaar 2021, is een warme, natuurlijke neutrale kleur die zorgt voor balans in elke kamer. Het is een veelzijdige tint die andere kleuren kan laten stralen.

De kleur van 2021

Kleur combineren

Wat wij bij Home Fashion het leukst vinden is het combineren van materialen en kleuren. We hebben dan ook alvast wat combinaties gemaakt met deze nieuwe kleur.

De kleur van 2021

Flexa’s Brave Ground in combinatie met houten jaloezieën van Luxaflex.

De kleur van 2021

Stof Aspen uit de Kendix Allure collectie gecombineerd met Flexa’s kleur voor 2021.

De kleur van 2021

Links een Limited Edition karpet met daarin diverse aardetinten en rechts de Flexa’s Brave Ground gecombineerd met warme aardetonen.

De kleur van 2021

Flexa’s Brave Ground in combinatie met frisse witte shutters van Luxaflex.

Zin gekregen om ook met kleur aan de slag te gaan? Kom eens langs in onze Home Fashion showrooms, wij helpen u graag bij de aankleding van uw interieur.

Reactie plaatsen