De nieuwe collectie plisséshades van Luxaflex

De nieuwe collectie plisséshades van Luxaflex

Luxaflex brengt een nieuwe collectie Plissé Shades uit. Daarbij wordt ingespeeld op de laatste trends in wonen en op techniek. Plissé Shades zijn niet alleen een stijlvolle keuze, ook een praktische. Duurzaamheid is ook een belangrijk uitgangspunt, het aanbod duurzame stoffen is dan ook aanzienlijk uitgebreid. Ontdek in dit blog wat er nieuw is binnen de plissé gordijnen collectie van Luxaflex.

Luxaflex Plisse Shades

Wat zijn plissé shades?

Plissé Shades zijn strak gevouwen, geplooide gordijnen met een enkele plooi. Doordat de plooi enkel is, zijn de koordjes zichtbaar door de stof. Wanneer u een Luxaflex plissé gordijn volledig opent, dan vouwt deze zich volledig op als een harmonica.

Dit type raambekleding is een goede oplossing voor kleine en middelgrote ramen.
Plissés zijn gemakkelijk te bedienen en passen binnen verschillende interieurstijlen.

Luxaflex Plisse Shades

De voordelen van plissé shades

  • Verschillende transparanties, patronen, coatings en duurzame opties mogelijk
  • Perfecte controle over lichtinval en privacy
  • Geschikt voor draai-kiepramen, dakramen en speciale raamvormen
  • Beschikbaar met Top Down / Bottom Up
  • Montage zonder boren met FrameFix™ of TruFit® mogelijk
  • Beschikbaar met PowerView® automation
  • Speciale vocht- en vuilafstotende coating 
  • Speciale licht- en warmtereflecterende coating 

Nu nog duurzamer

De nieuwste collectie Plissé Shades bestaat voor 40% uit duurzame stoffen, gemaakt van gerecycled materiaal. In eerdere collecties was dit 2%. Luxaflex maakt nu nog meer gebruik van de GreenScreen Sea-Tex® en re-life materialen. 

Er is een ruime keuze aan kleuren, patronen en transparanties, zonder concecies te doen op design of duurzaamheid. Dit is natuurlijk goed nieuws, maar Luxaflex zelf vindt dit nog niet voldoende. De ambitie van het merk is om nog verder te ‘’vergroenen’’ en uiteraard nog steeds de mooiste, hoogwaardige raambekleding bieden.

Luxaflex Plisse Shades thuiskantoor

Akoestiek verbeterende stoffen

De nieuwe collectie Plissé Shades bevat ook diverse stoffen die helpen de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Deze producten absorberen geluiden en verminderen echo’s (veroorzaakt door harde materialen, zoals de muren, vensterglas of harde vloeren) in open ruimtes tot wel 60%.

Luxaflex Gallery Stores by Home Fashion 

Zowel onze showroom in Zutphen als in Veenendaal is Luxaflex Gallery Store. Dit houdt in dat onze medewerkers zijn gespecialiseerd in dit merk en u een ontzettend uitgebreide collectie kunt zien en uitproberen. De nieuwe Luxaflex Plissé Shades collectie zelf ervaren? Bezoek één van onze Gallery Stores.

Reactie plaatsen