De nieuwe rolgordijnen van Luxaflex

De nieuwe rolgordijnen van Luxaflex

In 1951 startten de oprichters van Luxaflex met de ontwikkeling van een innovatief giet- en productieproces voor lichtgewicht aluminium. Ze zochten naar iets nieuws, iets compleet anders. Een raambekledingsproduct dat nog niet eerder gemaakt was: horizontale jaloezieën van aluminium. Tot op de dag van vandaag is Luxaflex doorgegaan met de introductie van nieuwe, baanbrekende producten. Het merk is constant in beweging. In dit blog meer over de nieuwe rolgordijnen van het merk.


Rolgordijnen van Luxaflex zijn leverbaar in vele kleuren en dessins, maar ook in een groot aantal functionele stoffen. Zo zijn er tegenwoordig vlekwerende, akoestiek bevorderende, verduisterende en virus-werende stoffen. Mooi en praktisch gaan op deze manier perfect samen.

De voordelen van Luxaflex rolgordijnen

Gewenste dichtheid
De collectie van Luxaflex bevat vier stofsoorten: lichtdoorlatend, transparant, semi-transparant en verduisterend. Met lichtdoorlatende rolgordijnen creëert u een gefilterde lichtinval, terwijl met verduisterende rolgordijnen de ruimte in een handomdraai donker kan worden gemaakt. De twee andere stofsoorten bieden de mogelijkheid te spelen met licht. En er is keuze genoeg, want de nieuwe collectie bestaat uit meer dan 300 stoffen.

Luxaflex Rolgordijnen

Privacy
Zonwerende rolgordijnen bieden de privacy die u wenst. Omdat de hoogte van het rolgordijn eenvoudig kan worden afgesteld. Hierdoor bepaalt u zelf in hoeverre mensen naar binnen kunnen kijken.

Luxaflex Rolgordijnen

Gebruiksgemak
Gebruiksgemak staat voorop bij Luxaflex, zo ook bij de rolgordijnen. Door middel van een ketting, een handgreep (LiteRise) of een elektrische rolgordijnen motor (PowerView Automation) kunt u de rolgordijnen eenvoudig bedienen.

Goede isolatie
Zonwerende rolgordijnen op maat zijn naast alle bovenstaande voordelen ook nog bevorderlijk voor de isolatie. In de zomer houden ze de hitte buiten en in de winter blijft de warmte lekker binnen. Rolgordijnen zijn ook goed te combineren met bijvoorbeeld gordijnen, hierdoor onstaat een mooi gelaagd effect. Daarnaast werkt het ook nog eens energiebesparend.

Eindeloze keuze
In onze Home Fashion Luxaflex Gallery Stores laten we u graag alle kleuren, texturen en prints zien. Kom langs en ontdek de nieuwe stoffen zelf.

Luxaflex Rolgordijnen

Maatwerk en onderhoudsarm
Luxaflex rolgordijnen worden op maat gemaakt, zo bent u zeker van een perfecte pasvorm. Ook zijn er allerlei oplossingen voor extra grote ramen. Daarnaast kunt u kiezen voor stoffen met een Dustblock afwerking, deze zijn vocht- en stofwerend en daardoor ideaal voor badkamers en keukens.


Home Fashion & Luxaflex

Een select aantal Luxaflex dealer mag zich Luxaflex Gallery dealer noemen. Hier vindt u het meest uitgebreide Luxaflex assortiment, veel voorbeelden en specialisten met ervaring die alles weten over de producten. Home Fashion heeft twee Luxaflex Gallery stores, één in Zutphen en één in Veenendaal. U bent van harte welkom!

Reactie plaatsen