De Ploeg | Nieuwe, duurzame gordijnstoffen

De Ploeg | Nieuwe, duurzame gordijnstoffen

De Ploeg creëert al jaren tijdloze stoffen. Deze ontwerpen sluiten naadloos aan bij hun missie om stoffen te ontwikkelen die lang mee gaan. Dit wil niet zeggen dat stoffen van De Ploeg altijd ingetogen zijn, want gewaagde kleuren kunnen ook perfect passen in een tijdloos interieur. In dit blog delen we de nieuwe, duurzame gordijnstoffen van De Ploeg met u.

De Ploeg Artisan

Artisan

Artisan (bovenstaande afbeelding) is een kamerhoge gordijnstof met een uitgesproken structuur. Het bijzondere weefsel, in combinatie met de subtiele glans van de garens geven deze stof een rijke uitstraling. Artisan is verkrijgbaar in vijf rijke, maar ingetogen kleurstellingen die deze stof nog meer karakter geven.

De Ploeg Basket

Basket

Gordijnstof Basket is 100% gemaakt van Hennep en dus 100% biologisch afbreekbaar. Deze stof valt soepel en enigszins nonchalant, qua uitstraling doet de Basket sterk denken aan linnen. Deze inbetween is leverbaar in vijf natuurlijke tinten.

De Ploeg Cobble

Cobble

Cobble is een mooie dichte, dikke gordijnstof die zacht valt. Het verfijnde weefsel in bouclé garens geeft de stof een eigentijdse kwaliteit. Cobble heeft een subtiel duo-tone effect en een veelzijdig kleurenpalet. Deze stof is leverbaar in maar liefst 23 kleuren.

De Ploeg Contour

Contour

Contour is geïnspireerd op Scandinavische eenvoud. Weelderige bloemenvelden vertaald naar een tweekleurig dessin met organische vormen. Ook dit ontwerp sluit naadloos aan bij de stijl van De Ploeg.

De Ploeg Dawn

Dawn

Dawn is een zijdezachte transparante gordijnstof met een bijzonder natuurlijke uitstraling. De geweven stof is gemaakt van vlam-vertragende garens. Deze stof zacht valt en heeft toch een natuurlijk en nonchalant effect. Dawn is leverbaar in zeven natuurlijke tinten.

Dawn is schitterend te combineren met gordijnstof Artisan, beide stoffen zijn vlam-vertragend en hebben een natuurlijke uitstraling.

De Ploeg PinStripe

Pinstripe

Dit is eveneens een kamerhoge gordijnstof, maar Pinstripe heeft een minimalistisch streepdessin. Deze print is geïnspireerd op de krijtstreep uit de modewereld, maar dan vergroot in een speels patroon. Pinstripe is leverbaar in drie kleurcombinaties.

De Ploeg Twist

Twist

Twist is een nieuwe, soepel vallende inbetween gordijnstof die is uitgebracht in maar liefst 27 uiteenlopende kleuren.  De kleurpaletten van De Ploeg worden zorgvuldig geselecteerd en staan voor rust en minimalistisch design.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt naar de nieuwe, duurzame stoffen van De Ploeg?
Bezoek één van onze Home Fashion showrooms en ervaar de stoffen zelf!

Reactie plaatsen