Nieuwe collectie De Ploeg stoffen

Nieuwe collectie De Ploeg stoffen

Op de internationale interieur beurs IMM in Keulen introduceerde het Nederlandse De Ploeg een prachtige nieuwe collectie, met als thema ‘’Verweven in Design’’. Er werden niet alleen materialen met elkaar verweven, maar ook verhalen, tradities en vakmanschap. In dit blog ontdekt u de nieuwe collectie van De Ploeg.

De Ploeg stoffen 2024

Rust, eenvoud en tijdloze luxe

Vakmanschap en intuïtie hebben de lijn van de nieuwe gordijn- en meubelstof collectie van De Ploeg bepaald. Rust, eenvoud en tijdloze luxe staan centraal, in een wereld waarin alles vluchtig lijkt. De Ploeg omarmt met deze nieuwe collectie de schoonheid van natuurlijke materialen, als linnens en wol.

De Ploeg stoffen 2024

Tijdloze uitstraling

De Ploeg produceert duurzame stoffen met een tijdloze uitstraling, als antwoord op het groeiende verlangen naar een bewustere levensstijl. Duurzame materialen en vlamvertragende stoffen spelen ook in bij deze collectie-introductie weer een belangrijke rol.

Als tegenhanger van de tijdloze uni’s wordt de collectie ook verrijkt met enkele dessinstoffen. Een serie speelse bloemendessins bijvoorbeeld, ontworpen met een knipoog naar historische drukstoffen van het merk.

De Ploeg stoffen 2024

Eén van de effen stoffen uit de nieuwe collectie is de onderstaande Nano stof. Een transparante gordijnstof van een subtiel meerkleurig, gerecycleerd garen.

De Ploeg Nano gordijnstof

De Ploeg & Home Fashion

Deze collectie is zojuist geïntroduceerd, de gloednieuwe stalen worden binnenkort verwacht in onze Home Fashion showrooms in Zutphen en Veenendaal. We adviseren u graag in uw zoektocht naar nieuwe gordijnen, maar u bent uiteraard ook welkom om inspiratie op te doen.

De Ploeg stoffen 2024

Reactie plaatsen