Duurzame gordijnstoffen van Artelux

Duurzame gordijnstoffen van Artelux

Duurzame gordijnstoffen van Artelux

Artelux gelooft in de kracht van duurzaamheid en stijl. De nieuwe collectie duurzame gordijnen biedt een perfecte combinatie van verfijnd design en milieuvriendelijkheid. Elk gordijn is zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail, waarbij gebruik wordt gemaakt van verantwoorde materialen en productiemethoden. Of u nu op zoek bent naar een eigentijdse look of een tijdloos ontwerp, met de duurzame gordijnen van Artelux voegt u niet alleen elegantie toe aan uw interieur, u draagt ook bij aan een beter milieu. Ontdek de mogelijkheden en laat u inspireren door de veelzijdige collectie, waar kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

Ivoor

Artelux Ivoor is leverbaar in elf prachtige, natuurlijke tinten. De gordijnstof bestaat voor 100% uit gerecycled polyester en is ook nog eens vlamvertragend. Gordijnstof Ivoor is ook geschikt voor het maken van vouwgordijnen.

Artelux Ivoor

Kinto

Kinto is een geweven, volle blackout gordijnstof die soepel valt en een elegante zijdeglans heeft. Deze gordijnstof wordt in maar liefst 15 kleuren uitgebracht. Kinto is gemaakt met gerecyclede, vlamvertragende garens.

Artelux Kinto

Lei

Lei heeft een prachtige natuurlijk ogende structuur, maar is samengesteld met gerecycled polyester. Deze gordijnstof is vlamvertragend en leverbaar in 12 natuurlijke tinten.

Artelux Lei

Struik

Inbetween grodijnstof Stuik is eveneens duurzaam en leverbaar in 12 zachte kleuren.

Artelux Struik

Weide

De transparante duurzame gordijnstof weide heeft een groots, maar rustig patroon, waarmee u een statement in uw interieur kunt maken.

Artelux Weide

Zink

In-between gordijnstof Zink is met een uniek garen ingeweven, dit zorgt voor een reflecterende achterkant. Dankzij het speciale garen is het mogelijk om daglicht in de ruimte te reguleren, met als gevolg dat er binnen een prettig klimaat kan worden gecreƫerd. Deze innoverende stof heeft een aangenaam zachte uitstraling en wordt uitgevoerd in vijf tinten.

De hoeveelheid licht die het gordijn doorlaat hangt af van de openingsfactor, het type garen en de kleur van de stof zelf. De kleur wit heeft de hoogste reflectiewaarde. Het glanzende garen aan de achterkant draagt dan ook bij aan de verhoogde reflectie waarde.

Artelux Zink gordijn

Home Fashion & Artelux

De duurzame stoffen van Artelux in het echt ervaren? Bezoek onze showrooms en laat u inspireren.

Reactie plaatsen