Artelux Najaarscollectie 2022

Artelux Najaarscollectie 2022

Nu de herfst zijn intrede doet, wilt u uiteraard op de hoogte zijn van de laatste najaarscollecties. Daarom kijken we deze week naar de prachtige, rijke nieuwe stoffen van het Nederlandse merk Artelux.

Artelux stoffen najaar 2022

De verfijnde tinten van de herfst vindt u terug in de nieuwe collectie van Artelux. Bescheiden, maar toch gedurfd met de juiste kleurcontrasten. De kleuren bieden balans in onrustige tijden, terwijl de texturen levendigheid geven. ‘’Natuurlijk meets chic’’. De nieuwe ontwerpen van Artelux zijn wederom geïnspireerd op de natuur. 

Een warm accent in rood, roest of koper, de kleuren uit de collectie komen rechtstreeks uit een najaars bladerenpalet. De rijkheid van de natuur verhaalt zich zowel in de tekeningen als in de kleuren. De tekeningen op het doek zijn verfijnd, maar toch rauw. Weelderig en natuurlijk. Ze kleden aan en geven kleur, zonder te nadrukkelijk aanwezig te zijn. 

Kastanje

Contrast in het interieur prikkelt de zintuigen. Kastanje is een gesloten velvet stof met een weelderige print. Deze gordijnstof is leverbaar in drie kleurcombinaties. 

Artelux Kastanje

Salix

Met deze transparante gordijnstof kiest u voor privacy met een prachtige kleurschakering. Salix schermt af, maar houdt ook connectie met buiten. Deze stof is leverbaar in twee kleurvarianten.

Artelux Salix

Populier

Deze verfijnde velourskwaliteit voelt superzacht aan, maar is wel gedurfd met een in het oog springend patroon.

Artelux Populier

Hazelaar

Hazelaar is een transparante kwaliteit met een soortgelijk patroon als Artelux Populier. Hazelaar is uitgebracht in twee kleurcombinaties. Terra en mos schakeringen geven een geraffineerd effect.

Artelux Hazelaar

Vijg

Kwaliteit Vijg heeft dankzij de verfijnde transparantie een connectie met buiten. Deze stijlvolle, effen gordijnstof is leverbaar in maar liefst 14 zachte tinten.

Artelux Vijg


Home Fashion & Artelux

Home Fashion is gerenommeerd dealer van Artelux. In onze showrooms ontdekt u de collecties van dit merk, maar wij geven ook deskundig advies. Wanneer u bent geslaagd voor nieuwe gordijnen, meten wij ze gratis thuis bij u in en we hangen ze ook gratis op aan de rails

Reactie plaatsen