Eijffinger Emerald
in Behang

Eijffinger Emerald

Creëer een nieuwe wereld met Eijffinger Emerald. Ontdek deze nieuwe Eijffinger behang collectie in onze Home Fashion showrooms of alvast hier in ons blog.

Eijffinger Emerald

Wanneer de natuur ontwaakt

Palmbladeren bedekt door dauwdruppers, ochtenden gehuld in nevel, de natuur die wakker wordt, Eijffinger heeft het vastgelegd in hun nieuwe collectie Emerald. Behang dat oogt als handbeschilderde stoffen. Van delicaat en dromerig tot ruig en stoer. Waan uzelf in een andere wereld met serene silhouetten van tropische takken en exotische bloemen.

Eijffinger Emerald

Natuurlijke dessins van fijn geweven bamboe in verschillende tinten. Subtiel en natuurlijk of juist een groots en uitgesproken gebaar, u vindt het allemaal binnen de nieuwe Emerald collectie.

Eijffinger Emerald

Wallpowers

Extra impact hebben de wallpowers, die ook deze collectie compleet maken. Een berglandschap, verfijnd en ingetogen, half verscholen in de mist met een zwerm kraanvogels die overvliegen. 

Eijffinger Emerald

Van zachte poederige tinten en warme aardetonen tot elegant emerald groen, Eijffinger laat deze kleuren prachtig tot leven komen in deze nieuwe collectie. Ontdek in onze showrooms of de gelaagde dessins van Emerald ook passen bij uw interieur..

Eijffinger Emerald

Reactie plaatsen