Eijffinger najaar '23
in Behang

Eijffinger najaar '23

Eijffinger komt dit najaar met maar liefst twee nieuwe behang collecties. De vrolijke collectie Festival en de tropische collectie Cozumel. We delen beide collecties in dit blog.

Eijffinger Festival behang

Eijffinger Festival

Het behang uit de Festival collectie laat uw muren stralen en trakteert u op een dosis positieve energie.

Eijffinger Festival behang

Deze collectie viert het leven met positieve, vrolijke dessins. Gaat u voor hippie chic met uitbundige tropische taferelen in de tinten van een Indian Summer of zoekt u een boetiek hotel gevoel op met lijngetekende bladdessins? De Boho ontwerpen vol fantasierijke bomen nemen u mee naar andere sferen of creëer een retro look met de uni’s die uw  wand een doorleefde textiel structuur geeft.

Eijffinger Festival behang

Probeer eens wat nieuws en combineer de verschillende kleuren, patronen en materialen. Maak met Festival uw eigen, positieve mix.

Eijffinger Festival behang

Eijffinger Cozumel

Droom weg van de dagelijkse drukte en waan u op een uitgestrekt hagelwit zandstrand met een adembenemende turquoise zee. Haal Cozumel naar Nederland deze winter met de nieuwe behangcollectie van Eijffinger. Omring u met tropische kleuren en structuren die warmte geven aan de wanden van uw interieur.

Eijffinger Cozumel behang

Cozumel is een behangcollectie geïnspireerd op de betovering van de tropen, met een retro knipoog. Breng uw muren tot leven met een jungle dessin van palmbladeren of een grasweefsel met een subtiele glans. Droom weg bij een ingenieus geometrisch patroon van vervlochten hexagonen en patchwork van geweven gras. Kies uit tijdloze neutralen of juist voor warme aardetinten en zonnig oker. De collectie bevat ook stijlvolle grijstinten en verfrissend ijsblauw.

Eijffinger Cozumel behang

De collectie is uitgevoerd in een extra brede vinyl kwaliteit met voelbaar reliëf. Met Cozumel tovert u uw interieur om tot een ontspannen paradijs.

Eijffinger Cozumel behang

Eijffinger & Home Fashion

Home Fashion is al jaren dealer van Eijffinger. Bij ons vindt u de nieuwste collecties van het merk en uiteraard adviseren wij u graag bij het kiezen van het perfecte behang voor uw interieur.

Reactie plaatsen