Eijffinger Gilded collectie
in Behang

Eijffinger Gilded collectie

Wanneer Eijffinger nieuwe collecties uitbrengt zijn we niet alleen benieuwd naar de nieuwe ontwerpen, maar ook naar de sfeervolle en inspirerende beelden die daarbij horen. In dit blog laten we u kennis maken met Gilded, de nieuwe collectie van Eijffinger, welke sinds deze maand uit is.

Eijffinger Gilded

Gilded collectie

Art deco ontmoet hotel chic in de Gilded collectie van Eijffinger. Dompel u onder in luxe materialen en puur vakmanschap. Een wereld vol weelde ligt binnen handbereik met deze fascinerende collectie.

Eijffinger Gilded

Gilded geeft uw interieur glans, letterlijk. Met uitwaaierende bladmotieven met prachtige schaduwwerkingen en satijnachtige glans of met bloemenpatronen in verschillende lagen van transparantie in metallic tinten.

Eijffinger Gilded

Intrigerend is dit bovenstaande, prachtige ontwerp van kristal, dat is uitgebracht op wandgroot formaat, een echte blikvanger. Het kleurenpalet is chique, van glanzend parelmoer, stralend goud en koper tot tijdloos greige en saliegroen. Krachtig houtskool, bordeaux en aubergine, mauve en elegant celadon.

Eijffinger Gilded

Fijne glinsterende lijnen in verschillende kleurschakeringen brengen dit bovenstaande patroon van gestileerde, abstracte bladeren tot leven. Verkrijgbaar in vijf tinten.

Eijffinger Gilded

Kleed uw muren aan met een bloemenpatroon dat doet denken aan fijn kant of juist met een geometrisch ontwerp met een knipoog naar ambachtelijk glas in lood.

Eijffinger Gilded

Dit grootse visgraatmotief is ingelegd met hout en verrijkt met een subtiel glanzend streepje. Leverbaar in twee tinten.

Bij Home Fashion ontdekt u altijd de nieuwste Eijffinger behang collecties.
Bezoek onze showroom en laat u inspireren.

Reactie plaatsen