Explore Eijffinger
in Behang

Explore Eijffinger

Bij het ontwerpen en inrichten van kinderkamers kunt u uw fantasie en creativiteit de vrije loop laten. En waarmee kunt u beter een andere wereld creëren in een kinderkamer dan met behang? Behangmerk Eijffinger begrijpt dit als geen ander en brengt daarom regelmatig nieuwe collecties uit. Sommige hiervan zijn gemaakt om kinderkamers op te vrolijken. Zo ook de laatste nieuwe collectie, die we delen in dit blog.

Eijffinger Explore

Laat kinderen ontdekken met Eijffinger Explore

Kinderen luisteren ademloos naar verhalen over wilde dieren en wereldzeeën. Sterren die flonkeren aan de hemel. Ver weg, maar tegelijkertijd zo dichtbij. Stap voor stap ontdekken ze de wereld. Alle verschillende vormen, structuren, kleuren en geuren. 

Eijffinger Explore 

De nieuwe Explore behang collectie van Eijffinger brengt deze ontdekkingsreis voor ze bij uw thuis.

Eijffinger Explore

Nautische ontwerpen met lijngetekende bootjes, nieuwsgierige scholen vissen verscholen onder het wateroppervlak. Snippers papier dwarrelen over de muren of haal de jungle in huis, vol exotische planten en dieren. Bewonder hierbij het haast aaibare patroon van een giraf. 

Eijffinger Explore

Dans onder de fonkelende sterrenhemel in het maanlicht of kies voor een tijdloze stoere streep. 

Eijffinger Explore

Wilt u een statement maken? Ook bij de wallpowers kunt u uw fantasieën de vrije loop laten. Snorkel ‘s nachts door een wonderlijke onderwaterwereld vol koraal. Of laat uw kids hun eigen sterrenbeeld boven het bed plakken. 

Eijffinger Explore sterren

De nieuwe Explore collectie zit vol zachte en aansprekende kleuren, van neutraal beige, zachte blauwtinten, lieflijk lila en dromerig roze tot stoer kobalt, kleurijk koraal, aards terra en mosgroen. Met Explore creëert u een kinderkamer die uitnodigt tot een ontdekkingsreis, vol prachtige avonturen.

Reactie plaatsen