Eijffinger Unify
in Behang

Eijffinger Unify

Na de Eijfinger Embrace collectie, bestaande uit behang met voelbaar reliëf, bracht het Nederlandse behang merk deze maand weer een nieuwe collectie uit. Een collectie met ruim 100 fraaie uni’s, genaamd; ‘’Unify’’. Bent u op zoek naar een rustige tegenhanger voor bij een dessin of wilt u een natuurlijk wand met bijvoorbeeld een linnenlook? Het is allemaal te vinden in deze nieuwe collectie.

Eijffinger Unify beige

Natuurlijke uitstraling

De Unify collectie is geïnspireerd op de natuur en heeft een verfijnde uitstraling. Eindeloze woestijnen, uitgestrekte prairie’s en immense rotswanden vormden een bron van inspiratie voor deze collectie.

Arte Unify groen

Structuren

U voelt de verschillende structuren, maar ziet dezelfde tinten. Dit prachtige verzamelboek bevat maar liefst 100 fraaie uni’s. Subtiel en allemaal anders; unieke patronen van geschubde dierenhuiden, glinsterende nuances in een prachtige edelstenen, de natuurlijke look van linnen. En zoveel meer.

Eijffinger Unify Beige

Verscheidenheid aan tinten

Zacht en aaibaar of juist rauw en stoer. Laat u verrassen door de fascinerende structuren in een rijke variëteit aan kleuren. Van ingetogen neutralen en vergrijsde pastels tot warme aardetinten. Eenheid in verscheidenheid. Verenig uw interieur met Unify.

Eijffinger Unify

Eijffinger & Home Fashion

Eijffinger Unify is eenvoudig aan te brengen en kan zowel als accent worden aangebracht als op de gehele muur. Bent u op zoek naar een stijlvol en eigentijds behang voor uw interieur? Ontdek dan nu de Unify behangcollectie van Eijffinger bij Home Fashion en voeg een unieke uitstraling toe aan uw interieur of werkplek.

Eijffinger Unify bureau

Reactie plaatsen