Fabula Living 2023 Collectie

Fabula Living 2023 Collectie

Design, traditie en vakmanschap komen prachtig samen in de nieuwe 2023 collectie van Fabula Living. Doormiddel van schitterende foto’s in Scandinavische settings laat Fabula ons kennis maken met de nieuwe designs, veelal ontworpen door Jens Landberg Schrøder.
Ontdek de collectie zelf in dit blog!

Holger

Fabula Holger

Dit handgeweven vloerkleed heeft een mooie strakke textuur en een multidimensionale diepte, gecreëerd door de katoenen draden. De gedempte, lichtere tonen brengen de donkere tinten in evenwicht en verzachten het patroon, wat resulteert in een organisch kleed, afgewerkt met een elegante rand. De natuurlijke, rustgevende kleuren en de sublieme kwaliteit van de wol maken dat dit vloerkleed een goede invloed op de akoestiek heeft en een gezellige, warme sfeer in huis geeft.

Valhal

Fabula Valhal

Fabula Valhal, naar ontwerp van Jens Landberg Schrøder, is een natuurlijke Scandinavische schoonheid. Een subtiel glinsterende textuur geeft dit handgeweven tapijt een uitgesproken luxueuze uitstraling. Afhankelijk van het licht en de poolrichting veranderd de structuur, van zacht glanzend naar mat.

Vidar

Fabula Vidar

Met dit weelderige weefgetouwpooltapijt heeft Fabula een luxe stijl gecombineerd met hoge kwaliteit. Vidar is gemaakt van voortreffelijke wol met fijne, lange vezels die het vloerkleed een ongelooflijke duurzame kwaliteit geven. Een kleine hoeveelheid viscose zorgt voor de gewenste glans, die afhankelijk van de lichtinval subtiel van kleur verandert en elke ruimte behaaglijke elegantie geeft. Kies uit zeven prachtige kleuren: wit, grijs, zand, grafiet, bos, nachtblauw en brons.

Ask

Fabula Ask

Dit unieke handgeweven pooltapijt komt voort uit een vastberaden proces met aandacht voor elk detail. De kwaliteit van de Nieuw-Zeelandse wol is uitstekend. Vele experimenten met het mengen van wol en een klein beetje linnen hebben geresulteerd in een dikker en exclusiever vloerkleed. Het linnen voegt een stijlvolle glans toe en een zachte Gabbeh-kleurstof brengt de zachte glinstering in de pool.

Odin

Fabula Odin

Met behulp van oude Nepalese technieken is dit dikke pool- en lussentapijt met de hand geknoopt in Nieuw-Zeelandse wol en linnen en enkele lussen zijn vervolgens doorgesneden om een unieke structuur te creëren. De kenmerkende mix van kwaliteitsgaren maakt Odin tot een klassieker in de Fabula collectie en de zachte tweekleurige glinstering verzacht de grafische look.

Loke

Fabula Loke

Een modern pooltapijt, gemaakt van de fijnste Nieuw-Zeelandse wol. Ondanks de unikleur heeft Loke een intense tweekleurige glans.

Gjall

Fabula Gjall

Dit zeer dikke hoogpolige vloerkleed van pure viscose is bijzonder behaaglijkheid. Het driedimensionale schakeringseffect versterkt de zachtheid en de kleuren, die variëren van subtiele neutrale kleuren gebroken wit, grijs, houtskool, petrol tot prachtige tinten zoals pearl, topaz, amber en robijn, geïnspireerd op de edelstenen van de natuur.

Gro

Fabula Gro

Grafische vormen gecombineerd met gebroken wit en beige en natuurlijke contrastkleuren vormen een prachtig patroon omlijst met een subtiele rand. Het complexe patroon van dit handgeweven pooltapijt vereist vakmanschap van het hoogste niveau. De Nieuw-Zeelandse wol van topkwaliteit is geweven en gesneden om een glinsterende look te creëren die verandert met het licht.

Fenris

Fabula Fenris

Dit licht rustieke handgeweven vloerkleed heeft een zachte, natuurlijke kleurstelling en een harmonieus dessin. De tonen en textuur komen onregelmatig naar voren, dankzij de combinatie van een glinsterend handgesponnen natuurlijk wolgaren en zuivere Nieuw-Zeelandse wol.

Daisy

Fabula Daisy

Het handgeweven Daisy vloerkleed van hoogwaardige Nieuw-Zeelandse wol is de perfecte keuze om gewaagde, verfijnde kleuren aan uw interieur toe te voegen. Ontwerper Lisbet Friis werkte met kleuren van warm zwart tot gebrand oranje sienna en hooigroen, de strepen zijn klassiek met een duidelijk gevoel van iets nieuws en verfrissends. De randen zijn speels afgewerkt met ruitjeseffect.

Fabula Living & Home Fashion

Bovenstaande vloerkleden zijn slechts een greep uit de nieuwe collectie. In onze showrooms kunnen wij u alles vertellen over de nieuwe Fabula collectie en mogelijke kleursamenstellingen. Ook adviseren wij u graag bij de complete stoffering van uw interieur.

Reactie plaatsen