De collectie van Artelux is een toegankelijke collectie met uitgebreide keuzes in uni stoffen, dessins en transparante stoffen. Deze stoffen hebben we allemaal in onze showroom in Veenendaal en Zutphen hangen. Van rijke, soepel vallende jacquards, fraaie transparante stoffen en ausbrenners tot eigentijdse drukstoffen en luxe velvets.

Oprichting

Artelux gordijnstoffen worden geproduceerd door Artex. Artex is al meer dan 50 jaar één van de belangrijkste gordijn fabrikanten. De kracht van Artelux is de combinatie historie, passe en kennis. Artelux is zich heel bewust van wat de ambacht textiel ontwikkeling inhoud.  Artelux werkt met een jong en enthousiast team, dit in combinatie met haar unieke collectie heeft Artelux een goede positie op de gordijnmarkt weten te veroveren. Artelux heeft als doel een toegankelijke, up to date gordijncollectie te brengen. Dit is Artelux zeker gelukt. Ze hebben een collectie die qua kleur en materiaal helemaal aansluit bij het actuele trendbeeld. Het is een collectie die naast modisch ook onderhoudsvriendelijk is. Een aantal kwaliteiten van Artelux zijn heel mooi te combineren, dit geeft een verrassend en persoonlijk resultaat. Naast gordijnen kunnen van de meeste stoffen ook vouwgordijnen gemaakt worden. Doordat Artelux zelf ontwikkelt zijn ze niet afhankelijk en kunnen ze snel en flexibel inspelen op de actuele trends en ontwikkelingen. Naast een mooi uni pallet besteden ze ook veel aandacht aan dessins. De dessins bestaan uit natuurlijke vormen maar ook uit abstracte tekeningen. Het kleurenpallet is gebaseerd op schakeringen van natuurlijke elementen zoals edelstenen van robijnrood tot topaasblauw en smaragd-groen. Deze tinten worden aangevuld met warme aardetinten die gebruikt worden als basis.

Grondstoffen

Artelux gordijnstoffen worden ontwikkeld met een voorliefde voor natuurlijk ogende materialen, structuren en kleuren. Artelux vind de gebruiksvriendelijkheid ook erg belangrijk. Daardoor zijn veel stoffen wasbaar, dit vereist een zorgvuldige grondstof en materiaal keuze.

Advies geven wij u graag

Bent u enthousiast geworden? Kom dan gerust in onze showroom Veenendaal of Zutphen langs om alle stalen van Artelux te bekijken. Ook kunt u bij ons de verschillende manieren van verplooien bekijken. Wij geven u graag een passend advies.

Roomplanner

Artikelen in Artelux