Carpet Sign is een toegewijd en innovatief Nederlands karpetten fabrikant. Kenmerkend voor Carpet Sign is de bevlogen liefde voor het textiel vak, een creatief ontwikkelingsteam en een scherpe bewaking van hoogwaardige kwaliteit en een goede service. Elk karpet is uniek omdat u hem zelf kunt samenstellen door middel van structuur, maat en kleur. Kom een kijkje nemen in onze showroom in Veenendaal of Zutphen voor alle mogelijkheden.

Oprichting

In 1979 is door Carel Dieudonné  Carpet Sign opgericht. Na zijn studie textieltechnologie aan de Maere in Enschede is Carel werkzaam geweest als verfmeester bij Twenka, bij weverij De Ploeg en bij de non-wowen firma Reudenberg in Weinheim, Duitsland. Een gedwongen verhuizing naar Duitsland gaf de doorslag om voor zichzelf te beginnen. Zo ontstaat Carpet Sign. Na vele jaren en een aantal huisvestigingen verder kwam Feico Dieudonné in 1997 Carpet Sign  versterken. Zo werd de ingezette groei verder uitgebouwd. Met hart en ziel wordt er gewerkt aan de ontwikkeling  van nieuwe producten. In 1999 is zijn vrouw Lilianne ook het bedrijf ingestapt. Ondertussen is Carpet Sign al ruim 30 jaar specialist in het creëren en produceren van hoogwaardige getufte karpetten in diverse poolhoogtes. Alles wat Carpet Sign produceert is maatwerk. De kleur, de maat, de poolhoogte en de vorm kunt u helemaal zelf bepalen. Iedereen kan zijn karpet van Carpet Sign  helemaal personaliseren. De ontwerpers bij Carpet Sign halen hun inspiratie uit landen, steden, de natuur, mensen, dieren en de modewereld. De vele ideeën worden vertaald naar prachtige collecties waarmee Carpet Sign u graag mee inspireert.

Grondstoffen

De productie van Carpet Sign vindt in Asten in Nederland plaats. Achter Carpet Sign staat een vakkundig en gemotiveerd team. De fabriek ademt kennis uit en is een unieke mix van hightech machines en vakmanschap. Door gestuurde robots zijn de mogelijkheden qua  vorm oneindig, vierkant, rechthoek, cirkel, ellips en zelfs organische vormen. Carpet Sign bewandeld de weg op zoek naar duurzaam textiel. Het doel is het ontwikkelen van een ‘green paper’ die de mate van duurzaamheid van het product weergeeft door middel van icoontjes. Carpet Sign ziet graag duurzaam textiel in een duurzaam huis.

Advies geven wij u graag

In onze showroom in Veenendaal en Zutphen helpen we u graag met de zoektocht naar het perfecte karpet voor u. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is met de karpetten van Carpet Sign.

Artikelen in Carpet Sign