Eijffinger

De meeste mensen zullen bij het horen van het merk Eijffinger denken aan behang. Maar Eijffinger heeft ook een hip en trendzettende stoffen collectie. Eijffinger houdt alle trends nauwlettend in de gaten en speelt hier goed op in. Onze showrooms in Veenendaal en Zutphen beschikken zowel over de belangrijkste items uit de stoffen collectie als over de behangcollectie van Eijffinger.

Oprichting

Eijffinger is 135 jaar geleden in Den Haag begonnen in de interieurbranche. Door het leveren van goede service, kwaliteit maar vooral door de unieke dessins wist Eijffinger binnen afzienbare tijd een enorm marktaandeel te bemachtigen. Eijffinger is ondertussen actief in meer dan 90 landen. De collectie van Eijffinger bestaat uit exclusieve en verassende stoffen. Door de komst van hun eigen creatieve studio en door het aantrekken van de beste productontwerpers voor wand- en raambekleding heeft Eijffinger een unieke plek in de wereld veroverd. In eigen studio ontwerpt en ontwikkeld Eijffinger haar trendsettende stoffencollectie. De collectie van Eijffinger heeft een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is.  Binnen de stoffen collectie van Eijffinger vind u de volgende sferen: trendy, klassiek, modern, romantisch, glamour, retro, exotisch, natuur en folklore.  De inspiratie voor de stoffen collectie van Eijffinger komen voort uit patronen om ons heen die zo vanzelfsprekend lijken. Zoals bijvoorbeeld het licht van de zon dat schaduwen vormt op het gras, regendruppels die zich verzamelen aan de blaadjes van de bomen en zo kettingen vormen.  Deze fascinatie wil Eijffinger met u delen door dessins te ontwerpen waarmee u uw interieur kunt verlevendigen.

Grondstoffen

In de collectie van Eijffinger vind u transparante stoffen, inbetweens, weef- en drukstoffen, geborduurde stoffen en kamerhoge stoffen. Eijffinger werkt niet met één vaste gordijnstof maar kijkt naar welk materiaal het beste past bij het ontwerp.

Advies geven wij u graag

Benieuwde naar de laatste trends? Kom gerust een kijkje nemen bij ons in de showroom Veenendaal of Zutphen. Wij adviseren u graag over het feit hoe mooi het is om behang te combineren met gordijnen.

Artikelen in Eijffinger