Forbo Coral matten

Hieronder vind u altijd de meest actuele producten van Forbo. Mocht u vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd bij ons langskomen in de winkel in Veenendaal of Zutphen, of ons vragen om een advies aan huis. In onze showroom in Veenendaal of Zutphen vind u alle stalen uit de Forbo Coral schoonloopmatten collectie. De matten van Forbo Coral zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende dessins. De vloer is verkrijgbaar in verschillende diktes. Welke dikte van de Novilon vloer geschikt voor u is, hangt van de ruimte af en van de mate van het gebruik.

Oprichting

In 1928 wordt Linoleum Unie opgericht. In 1973 wordt de naam veranderd naar Forbo. Inmiddels werkt Forbo over de hele wereld. Wereldwijd levert Forbo allerlei soorten vloerbedekkingen voor de projecten- maar ook voor de consumentenmarkt. Forbo Novilon onderscheidt zich van andere vinyl fabrikanten door hun ontwerpteam die iedere keer weer de mooiste dessins ontwikkelen en door de bewezen voelbare kwaliteit die ervoor zorgt dat er minimaal 10 jaar garantie op de Forbo Novilon vloeren zit. Novilon is kamerbreed vinyl, dat te verkrijgen is op 2, 3 en 4 meter breed. Forbo Novilon is makkelijk in het onderhoud. Regelmatig stofzuigen en dweilen is voldoende. De Novilon vloer is bestand tegen water, koffie en wijn. De vloer is ook slijtvast. De dessins worden ook steeds levensechter mede door het reliëf in de v-groef.

Advies geven wij u graag

We laten u graag in onze showroom in Veenendaal of Zutphen de verschillende dessins, kleuren en mogelijkheden zien. De Forbo Coral schoonloopmatten hebben een mooie uitstraling dat ook mooi blijft. Hier vindt u ook de vloerenplanner van Forbo, klik op de link om uw eigen interieur te voorzien van een Forbo vloer.

Artikelen in Forbo Coral matten