In onze showroom in Veenendaal en Zutphen vindt u de mooie en diverse collectie Harlequin karpetten. De collectie van Harlequin bestaat uit hand tuft kwaliteiten met mooie kleuren en patronen. Naast onze stalen hebben we ook een catalogus waar u alle karpetten mooi in het groot kunt zien. Zo krijgt u een goed beeld van de veelzijdige collectie van Harlequin.

Oprichting

Harlequin is onderdeel van de Walker Moorside Group. De Walker Moorside Groud is  een toonaangevende leverancier van karpetten, stoffen en behang. Door het merk Brink & Campman worden de karpetten van Harlquin op de Nederlandse markt gebracht. De luxe collectie hand tuft kwaliteiten van Harlequin is ontstaan naast de collectie van stoffen en wandbekleding van Harlequin. De collecties combineren heel mooi samen. Maar de Harlequin karetten staan ook heel mooi op zich zelf. De collectie van Harlequin is vernieuwend, veelzijdig en hedendaags.

Grondstoffen

De collectie van Harlequin bestaat uit karpetten met inspireerde ontwerpen, innovatieve texturen en ingenieus kleur gebruik. Harlequin streeft ernaar om aan de eisen van de consument te voldoen. Daarom is de collectie van Harlequin ook zo uitgebreid. Het is een veelzijdige mix van fantasierijke en variërende karpetten in kleur en stijl. Harlequin heeft niet alleen karpetten in de collectie voor woonkamers, studeerkamers, keukens etc. maar ook ontwerpen speciaal voor kinderen. Deze karpetten maken de kinderkamer helemaal af.

Advies geven we u graag

Kom een schat aan adembenemende karpetten bewonderen in onze showroom in Veenendaal of Zutphen. De collectie is veelzijdig en verfraaien u huis. Wij adviseren u graag verder om samen met u de juiste keuze te maken, zodat u jaren lang woon plezier beleefd aan uw karpet.

Artikelen in Harlequin rugs