De collectie van Kinast bestaat uit oneindig veel desings en kleurstellingen. Het zijn prachtige weefsels te verkrijgen in willekeurig design en afmeting. In onze showroom in Veenendaal en Zutphen kunt u de stalen van deze mooi karpetten collectie komen bekijken.

Oprichting

Kinast is een Duits bedrijf en staat voor Duitse kwaliteit. Ieder mens heeft andere wensen. Dit vraagt om creatieve oplossingen. Dit is de motivatie van Kinast bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe karpetten. Kinast is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken, nieuwe kleuren en dessins ontwerpen. Ook word er tijdens het ontwikkelingsproces stil gestaan bij het gebruiksgemak. Zo ontstaan de karpetten van Kinast van hoogwaardige kwaliteit en met gevoel voor sfeer en design.

Grondstoffen

Voor de  pool van de karpetten van Kinast wordt alleen zuivere scheerwol en zuiver linnen gebruikt. Deze mooie luxe materialen vormen de basis voor het creatieve werk. Nadat u uw karpet heeft besteld wordt de order doorgegeven aan de fabriek, het productie proces wordt zo spoedig mogelijk in gang gezet. De karpetten worden volgens de hand tuft methode gemaakt. Maar eerst wordt het karpet uitgetekend op het doek. De lijnen van het karpet worden eerst getuft en daarna worden de vlakken verder ingevuld. De afwerking van het karpet is de laatste fase in de productie. Afhankelijk van de kwaliteit worden de lijnen tussen de diverse vlakken gefreesd en wordt het karpet geschoren. Als aller laatst worden de randen van het karpet zorgvuldig afgewerkt. De karpetten van Kinast worden geproduceerd in iedere maat. Ook kunt u zelf uw kleurstelling kiezen en eigen ontwerp.

Advies geven wij u graag

Bent u op zoek naar een karpet van Duitse kwaliteit? Dan zijn de karpetten van Kinast zeker wat voor u. Wij adviseren u graag verder in onze showroom in Veenendaal of Zutphen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om uw eigen karpet samen te stellen maar u kunt ook één van de vele standaard designs van Kinast kiezen.

Artikelen in Kinast