Bent u opzoek naar shutters? Dan bent bij ons in de showroom in Veenendaal of Zutphen aan het juiste adres. De shutters van Style Shutters zijn echte kwaleits-shutters op maat gemaakt en vervaardigd van de beste materialen. Over service en garantie hoeft u zich ook niet druk te maken want dit staat hoog in het vaandel bij Style Shutters.

Oprichting

Style Shutter is opgericht in 2005. Vanaf die tijd biedt Style Shutters een compleet pakket aan op het gebied van houten shutters, kunststof shutters en aluminium shutters. In de loop der jaren is deze collectie uitgebreid. Style Shutters heeft nu ook strakke desingshutters van Jan des Bouvrie, outdoor shutters, brocante shutters, warme stoere shutters en shutters in Eiken, Teak of Red Cedar. Alle shutters van Style Shutters worden op maat gemaakt. Of uw raam nu rond is of 5 meter hoog, Style Shutters heeft hier oplossingen voor. Shutters zijn heel eenvoudig te onderhouden. Je kunt de shutters het beste regelmatig afstoffen met een droge of licht vochtige doek.

Grondstoffen

De lindehout shutters van Style Shutters zijn van hoge kwaliteit. Deze shutters zijn mogelijk in alle RAL-kleuren en met diverse montageprofielen. De brocante shutter is een gezandstraalde shutter, door het zandstralen worden de zachtere houtvezels er tussenuit geblazen. Er ontstaat dan een verweerde uitstraling. De collectie van de club shutter is gemaakt van speciaal gesorteerd hout met de mooiste nerven en noesten. De houtkleuren in beits kunnen van eiken tot mahonie. Ook maakt Style Shutters sinds dit jaar shutters van teak en eiken. Aluminium shutters zijn ook mogelijk. Deze zijn modern en strak en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ook zijn er shutters die geschikt zijn voor badkamers. Deze shutters hebben een vocht sealer, en kunnen zo zonder problemen geplaatst worden in de badkamer. Maar als de shutters direct naast het bad of douche komen te hangen adviseren we toch de kunststof shutters, deze zijn volledig vochtbestendig. Style Shutters heeft het FCS keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat u er zeker van kunt zijn dat het hout wat Style Shutters gebruikt afkomstig is van verantwoord beheerde bossen. Vanaf 2014 is Style Shutters gecertificeerd met het FSC keurmerk.

Advies geven wij u graag 

Kom lang in onze showroom in Veenendaal of Zutphen en laat u adviseren over de verschillende mogelijkheden en toepassingen. We helpen u graag in uw zoektocht naar dit duurzame en mooie product  van Style shutters.

Artikelen in Style Shutters