De complete collectie van Sunway vindt u in onze showroom in Veenendaal en Zutphen. Sunway heeft een uitgebreide collectie op het gebied van raamdecoratie. Voor ieders smaak, specifieke wensen en soorten ramen heeft Sunway een oplossing. Van Rolgordijnen tot houten jaloezieën. Van duette tot vouwgordijnen. Ook zijn er verschillende kleuren, breedtes en bedieningsvormen mogelijk waaruit u kunt kiezen. Kortom: u kunt uw eigen product zelf samenstellen, helemaal naar uw wens.

Oprichting

Sunway is ontstaan uit Jaloezieënfabriek Spijkenisse die in 1961 werd opgericht. Sinds 1981 is Sunway een zelfstandig onderdeel van het wereldwijd opererende Hunter Douglas. Sunway is een vooruitstrevend bedrijf. In 1965 bracht Sunway als eerste het rolgordijn op de markt. Later in 1987 was Sunway de eerste met vouwgordijnen. Net als in 1988 met hout en woodweave. Ook loopt Sunway voorop op het gebied van technische ontwikkeling. De collecties van Sunway worden met zorg samengesteld. Het zijn kwalitatief hoogwaardige producten met een actueel kleurbeeld en toepassingen van high-end materialen met bijzondere dessins. De producten van Sunway worden verkocht in de Benelux.

Grondstoffen

Alle producten van Sunway worden speciaal voor u op maat gemaakt, met precisie en oog voor detail. De raamdecoratie producten van Sunway vormen de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. De producten van Sunway zijn functioneel zowel als zonlicht- of warmtewring als voor uw privacy. Maar ze zijn ook zeker decoratief en sfeerbepalend voor uw interieur. Voor iedere woonruimte en raam-type biedt Sunway een passend product, afgestemd op uw wensen. Alle producten van Sunway voldoen aan de Europese normen voor kind veiligheid. Child Safety heeft een hoge prioriteit bij het ontwikkelen van raamdecoratie producten. Sunway wil kopers en gebruikers van raambekleding bewust maken van loshangende koorden en kettingen. Dit kan een gevaar vormen voor jonge kinderen. Sunway heeft verschillende bedieningsvormen die kindvriendelijk zijn. Zoals de smartcord bediening, handgreep bediening, bediening met stang of elektrische bediening.

Advies geven wij u graag

Sunway heeft een rijke collectie op het gebied van rolgordijnen, vouwgordijnen, plissé, duette, jaloezieën, hout en eclips gordijnen. Ieder product heeft heel veel opties. Niet alleen qua kleur of de mate van transparantie maar ook op het gebied van bedieningen en ophang mogelijkheden. Laat u adviseren door ons in onze showroom in Veenendaal of Zutphen. Hieronder vind u de meest actuele producten en speciale aanbiedingen van Sunway die wij u kunnen bieden: In onze winkels kunnen wij u diverse Sunway producten tonen en advies geven over het voor u meest geschikte en passende product. Natuurlijk komen wij datgene wat door u is uitgezocht met alle plezier zelf bij u inmeten en na binnenkomst plaatsen. Als u advies aan huis wenst, is dat natuurlijk mogelijk op afspraak. Maak een afspraak!

Artikelen in Sunway