Your Edition heeft jonge en frisse gordijnstoffen collectie. Deze collectie heeft naast een bont kleurenpalet ook een ruim assortiment in doeksoorten. Van ruige, stevige, stoere stoffen tot soepele, transparante lichte stoffen. Met de collectie van Your Edition in onze showroom in Veenendaal en Zutphen  kunt u eindeloos combineren.

Oprichting

Your Edition is 50 jaar geleden ontwikkeld door Artex. Artex is één van de belangrijkste fabrikanten in Nederland en België van gordijnstoffen. De collectie van Your Edition is vooral bedoeld voor de jonge- enthousiaste consument. Gordijnstoffen voor mensen die graag met hun interieur bezig zijn en van kleur en wonen houden. Door middel van markt onderzoek speelt Your Edition feilloos in op de wensen van de hedendaagse consument. Van kleuren worden we vrolijk en kleur geeft een extra dimensie aan de wereld dus ook aan je interieur. Kleurtrends blijven bestaan, durf te combineren. Your Edition probeert iedere collectie weer een spannend kleurenpallet te presenteren. In zowel colors als non-colors. Het Gordijnstoffenconcept van Your Edtion bestaat uit vijf woon- en leefstijlen met ieder een ruime keuze aan kleur, structuur, mate van transparantie en dessins. Een groot gedeelte van de stoffen van Your Edition zijn ook te confectioneren tot vouwgordijnen. Your Edition heeft stoffen met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Grondstoffen

Bij Your Edition vind de ontwikkeling van doek en dessin plaats in eigen huis. Het jonge en enthousiaste team dat dagelijks werkt aan het merk Your Edition haalt hun inspiratie uit het leven, internationale beurzen, reizen maar ook kleine dagelijkse dingen. Kleur is de passie en de kracht van Your Edition.

Advies geven we u graag

Bent u nieuwsgierig geworden naar de jonge en frisse gordijnstoffen van Your Edition? Komt gerust een kijkje nemen in onze showroom in Veenendaal en Zutphen. Wij helpen u graag om mooie en verassende combinaties te maken.

Roomplanner

Artikelen in Your Edition