Zimmer + Rohde heeft een collectie vol karakter, die geraffineerd modern en elegant klassiek is, maar ook eigentijds en tijdloos. Met de stoffen van Zimmer + Rohde kunt u een persoonlijke sfeer creëren in u leefruimte. Deze stoffen hebben we allemaal in onze Showroom in Veenendaal en Zutphen.

Oprichting

Zimmer + Rohde is een echt familie bedrijf dat opgericht is in 1899. Vanaf het begin groeide Zimmer + Rohde heel snel, maar door de eerste wereldoorlog kwam er een abrupt einde aan de bloeiende handel. In 1919 kwam meneer Zimmer bij het bedrijf, mede door hem is Zimmer + Rohde door deze wereldwijde crisis heen gekomen. Inmiddels staat alweer de 4e generatie aan het roer bij Zimmer + Rohde. En hebben ze ruim 200 medewerkers in dienst. Zimmer + Rohde is actief in meer dan 50 landen over de hele wereld. Innovatieve designs, hoge kwaliteit en deskundig advies zijn drie pijlers die heel erg belangrijk zijn voor Zimmer + Rohde. Het Design team in Frankfrurt, Parijs en New York is creatief en heeft een onverzadigbare drang om te ontdekken. Hierdoor ontstaan er stoffen vol karakter. Zimmer + Rohde kreeg de AIT TREND 2015 award voor zijn elegant geweven zijde satijn "Star".

Grondstoffen

De collecties van Zimmer + Rohde voldoen aan de hoogste eisen in kwaliteit, designs en duurzaamheid. Zimmer + Rohde is altijd op zoek naar de beste materialen en de ideale uitvoering. Er word samengewerkt met weverijen over de hele wereld. Het creatieve team van Zimmer + Rohde ontwerpt en ontwikkeld graag een nieuwe look door middel van de nieuwste technologie en innovatie productie methode.

Advies geven wij u graag

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mooie en rijke collectie van Zimmer + Rohde? Kom gerust bij ons langs in onze showroom in Veenendaal of Zutphen. Wij adviseren u dan graag verder.

Artikelen in Zimmer + Rohde