Nieuwe Collectie Artelux

Nieuwe Collectie Artelux

Bij Home Fashion ontdekt u de nieuwste trends in gordijnstoffen. In de winkel, maar ook online. In dit blog duiken we in de nieuwe collectie van Artelux. De collectie biedt frisse ontwerpen en moderne stoffen om uw interieur echt te verrijken.

Artelux Boliet

Artelux Boliet

Boliet is een prachtige inbetween gemaakt van 100% polyester. Deze gordijnstof is leverbaar negen kleuren.

Artelux Dille

Artelux Dille

Dille heeft een luchtig patroon en is leverbaar in twee kleurstellingen. De stof bestaat voor 55% uit polyester, 35% uit polyamide en voor 10% uit wol.

Artelux Gerst

Artelux Gerst

Gordijnstof Gerst oogt nonchalant en is samengesteld uit 50% polyester, 42% katoen, 4% linnen en 4% viscose. Deze transparante, stoere stof is leverbaar in tien kleuren.

Artelux Hulst

Artelux Hulst

Inbetween gordijnstof Hulst bestaat voor 53% uit acryl, 35% polyester, 6% katoen, 3% linnen en 3% viscose. Hulst heeft een prachtige, stoere structuur en is leverbaar in tien natuurlijke tinten.

Artelux Ivoor

Artelux Ivoor

Artelux Ivoor is leverbaar in maar liefst elf prachtige, natuurlijke tinten. Deze gordijnstof bestaat voor 100% uit gerecycled polyester en is vlamvertragend. De stof is ook geschikt voor het maken van vouwgordijnen.

Artelux Salvia

Artelux Salvia

De nieuwe, gesloten Artelux gordijnstof Salvia bestaat voor 100% uit polyester en is leverbaar in drie uitvoeringen.

Artelux Tijm

Artelux Tijm

Tijm heeft een weelderig bladerpatroon en is samengesteld uit 55% polyester, 35% polyamide en 10% wol. Deze gordijnstof is leverbaar in drie natuurlijke kleurstellingen.

Artelux Veld

Artelux Veld

Deze gesloten gordijnstof van polyester wordt uitgebracht in één kleurstelling. Hoge grassen in warme, natuurlijke tinten sieren dit doek.

Home Fashion & Artelux

Ontdek de nieuwe Artelux collectie bij Home Fashion. Een breed scala aan frisse ontwerpen en moderne stoffen. Laat u inspireren of maak vrijblijvend een afspraak voor advies.

Reactie plaatsen