Ontdek de stijlen van Tarkett

Ontdek de stijlen van Tarkett

Scandinavisch, modern, rustiek, industrieel, landelijk, minimalistisch, bohemian, en vintage, interieurstijlen die we tegenwoordig veel tegenkomen. De vier interieurtrends waar Tarkett zich op focust noemen ze; Breathe, Majestic Nature, Bohemian Explorer en Good Vibes. In dit blog meer over deze stijlen en de Tarkett producten die erbij aansluiten.

Forest Oak PVC planken

Breathe

Breath staat voor een ongedwongen, poëtische sfeer. Puur en verfijnd, zonder poespas, maar juist rustgevend. Het Breathe kleurenpalet is een aangename mix van lichte neutrale kleuren. De Breath collectie is geïnspireerd op tijdloos minimalistisch design. Strakke lijnen, gladde oppervlakken en een ontspannen uitstraling staan centraal.

Met de Breathe designtrend vertaalt Tarkett de puurheid van minimalisme naar mooie vloeroplossingen. Breathe zorgt voor een luchtige, lichte uitstraling en een gevoel van vrijheid. Het palet bestaat uit lichte, natuurlijke kleuren.

De door Breathe geïnspireerde Tarkett collecties combineren eenvoud en elegantie in vloeroplossingen die perfect passen bij diverse designstijlen, zoals Scandinavische, moderne en minimalistische interieurs. 

Links DESSO Mozaic & Fresco Vloerkleed op Almara Premium vinyl Rock Grey | Rechts Parade Paris vloerkleed


 Links Tarkett Lamin’Art | Rechts Vloerkleed Parade Paradiso

Majestic Nature

De Majestic Nature-designtrend geeft prachtig weer hoe een harmonieus evenwicht gecreëerd wordt tussen binnen en buiten. Duurzame materialen, zoals hout en linnen, laten deze trend tot leven komen. Het kleurenpalet bevat neutrale beige en aardetinten, gecombineerd met de warme tonen en intens groen.

De door Majestic Nature geïnspireerde Tarkett collecties creëren een natuurlijke, zachte sfeer door duurzame materialen te combineren met composities van natuurlijke elementen, textiel, keramiek en planten. 

Vloerkleed Desso Rodin


Links Highland Oak PVC planken | Rechts Parade Paradiso vloerkleed

Bohemian Explorer

Deze designtrend komt tot leven door een collectie verzamelde, handgemaakte voorwerpen en materialen die mooie herinneringen en emoties oproepen. Bohemian Explorer heeft een mysterieus, diep kleurenpalet met tinten als robijnrood, sensueel omber, magmarood en diepblauw.

De door Bohemian Explorer geïnspireerde Tarkett collecties combineren het verleden met het heden, traditioneel met modern, voor vloeroplossingen die perfect passen bij stijlen als vintage, bohemian, rustiek, urban en industrieel design.


 Links: Desso Rodin | Rechts Creek Oak PVC planken, vloerkleed Desso Art Deco

Good Vibes

De Good Vibes-designtrend straalt optimisme, positiviteit, creativiteit en uitdaging uit. Good Vibes heeft een kleurrijk palet vol felle tinten, als rood, wit, zwart en denimblauw, in een modern contrast met koel grijs en kleurrijke accenten, zoals mintgroen en knalroze.


Patina Concrete PVC tegelsPVC vloer | Desso & ExTapijt 


 Links Forest Oak PVC planken |Rechts Lamin'Art

Home Fashion & Tarkett

De vloeroplossing van Tarkett zijn bijzonder uitgebreid. Daarnaast werken wij van Home Fashion graag met dit merk vanwege de uitstekende kwaliteit. Tarkett vloeren staan bekend om hun hoge slijtvastheid. Benieuwd welke vloer het best bij u past? Neem contact met ons op, we helpen u graag, ook nu onze showrooms tijdelijk gesloten zijn.

Reactie plaatsen