Ontdek Parade Lush van Desso

Ontdek Parade Lush van Desso

 Natuurlijk en stijlvol met een unieke gemêleerde look. Dat is de nieuwe Parade Lush tapijt- en vloerkleed collectie van Desso Tarkett. Ontdek het zelf in dit blog.

Desso Parade Lus vloerkleed

Natuurlijk & Warm

Ga voor natural met de Parade Lush vloerkleden collectie. Creëer een warme en natuurlijke sfeer in uw interieur met deze verfijnde, maar stoere vloerkleden op maat met een bijzondere bouclé structuur. Met de onregelmatige structuur bootst Desso de natuur na.

Desso Parade Lus vloerkleed

Natuurlijke woltinten

Het kleurenpallet is geïnspireerd op wolkleuren en bestaat uit 13 natuurlijke tinten, van licht naar donker. Kleine kleuraccenten geven Lush een gemêleerde uitstraling. Doordat Lush op maat wordt gemaakt, kunt u zowel de vorm als de afmeting compleet afstemmen op uw interieur. Van rechthoekig tot rond of organisch, alles is mogelijk. Lush is zelfs verkrijgbaar als kamerbreed taptijt.

Desso Parade Lus vloerkleed

Duurzame keuze

Lush heeft niet enkel een stijlvol design, het is ook nog eens een duurzame keuze. Desso vloerkleden worden gemaakt van dezelfde garen als tapijttegels. Dit garen is deels gerecycled van visnetten. De vloerkleden zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben daardoor een zeer lange levensduur. Bovendien dragen ze positief bij aan warme-isolatie. Daarnaast is deze collectie 100% recyclebaar.

Desso Parade Lus vloerkleed

Desso & Home Fashion

Bij Home Fashion werken wij al jaren met de collecties van Desso Tarkett. Bezoek onze showrooms en laat u inspireren door de collecties of adviseren door onze specialisten. U bent van harte welkom!

Reactie plaatsen