Perletta Moods

Perletta Moods

Bij Home Fashion houden we u graag op de hoogte van de laatste interieurtrends. In dit blog delen we de nieuwste sfeerfoto’s van de exclusieve Moods vloerkleden van Perletta met u.

Al bijna 30 jaar staat Perletta voor unieke, kwalitatief hoogstaande vloerkleden. Sinds 1991 ontwerpt en importeert het merk vloerkleden vanuit alle hoeken van de wereld. Het grootste deel van de collectie wordt vervaardigd in Marokko.

‘’Het gebruik van natuurlijke materialen is voor ons vanzelfsprekend, omdat dit bijdraagt aan de look van onze vloerkleden.’’Perletta

Het merendeel van de vloerkleden van Perletta bestaat uit 100% zuivere scheerwol. Deze wol is zeer goed te verven en hierdoor hebben de kleden een prachtige, luxe uitstraling en glans waardoor de kleuren nog beter tot hun recht komen.

Perletta Moods

Moods is een serie luxueuze vloerkleden die bestaat uit 4 verschillende structuren. Iedere structuur wordt getuft in Nederland en heeft zijn eigen unieke mix van materialen, van verfijnd tot stoer.

Aspen

Aspen is een hoogpolige, ongeschoren structuur van dikke garens. Deze structuur is getuft met 100% Nieuw-Zeelandse wol en leverbaar in 8 kleuren, iedere vorm en in iedere gewenste afmeting (tot een maximale breedte van 430 cm).

Perletta Aspen Moss

Aspen Mix

Aspen Mix lijkt op de Aspen, een hoogpolige, ongeschoren structuur van dikke garens en eveneens getuft met 100% Nieuw-Zeelandse wol. Het verschil is dat deze kwaliteit leverbaar is in diverse kleurencombinaties die u zelf kunt samenstellen. Iedere vorm is leverbaar in de door u gewenste maat met een maximale breedte van 430cm.

Perletta Aspen Mix

Bormio

Bormio is een kort geschoren structuur, gemaakt van twee verschillende garens. De kwaliteit is getuft met Nieuw-Zeelandse wol in combinatie met eucalyptus. Bormio is leverbaar in 8 kleuren, iedere vorm en in iedere gewenste afmeting (tot een maximale breedte van 450 cm).

Perletta Bormio Copper

Moritz

Moritz is een hoogpolige structuur, gemaakt van twee gedraaide garens. Het is getuft met Nieuw-Zeelandse wol en eucalyptus. Moritz is leverbaar in 8 kleuren, iedere vorm en in iedere gewenste afmeting (tot een maximale breedte van 450 cm).

Perletta Moritz Coral

Home Fashion

De bovenstaande vloerkleden zijn niet alleen stuk voor stuk eyecatchers, ze zorgen ook nog eens voor samenhang in uw interieur. Bent u, net wij, weg van traditioneel handwerk, natuurlijke materialen en een luxe uitstraling? Kom dan eens langs in één van onze showrooms, want wij zijn gespecialiseerd in vloerkleden op maat.

Reactie plaatsen