Perletta Collectie

Perletta Collectie

Perletta is een Nederlands merk dat natuurlijke vloerkleden ontwerpt en produceert. Het merk werkt voornamelijk met Nieuw-Zeelandse wol. Wol afkomstig uit Nieuw-Zeeland heeft een unieke witte kleur en neemt hierdoor beter kleurstoffen op, waardoor Perletta de vloerkleden in vele kleuren kan leveren. Om glans aan enkele vloerkleden uit de collectie te geven past Perletta een garen gemaakt van eucalyptus toe. Bij het maken van dit garen wordt voornamelijk de stam, zonder de schors, van Portugese eucalyptusbomen gebruikt. Naast natuurlijke materialen zijn ook de maatwerk mogelijkheden kenmerkend voor Perletta. Nagenoeg alle vloerkleden zijn in uw gewenste afmeting te verkrijgen. In dit blog delen we enkele ontwerpen uit de ruime collectie.

Perletta Aspen

Perletta Aspen

Aspen is een chic, dik vloerkleed gemaakt van Nieuw-Zeelandse wol. Aspen is leverbaar in acht kleuren en in iedere gewenste vorm. 

Perletta Aspen Mix

Perletta Aspen Mix

Perletta Aspen Mix is een variant op het dikke Aspen vloerkleed, maar heeft een combinatie van twee kleuren. Perletta heeft al drie kleurcombinaties geselecteerd, maar u kunt ook zelf twee kleuren kiezen en zo uw eigen vloerkleed naar wens samenstellen.

Perletta Bellamy

Perletta Bellamy

Bellamy is een dun, handgeweven vloerkleed. De geringe dikte ontstaat door het gebruik van fijne garen en vlakke weving.

Perletta Bormio vloerkleed

Perletta Bormio

Bormio bestaat uit Nieuw-Zeelandse wol en eucalyptus (Tencel). Het eucalyptus garen geeft dit vloerkleed een chique glans en een luxe uitstraling.

Perletta Bormio mix

Perletta Bormio Mix

Een variant op het Bormio vloerkleed is de Bormio Mix. Eveneens bestaande uit Nieuw-Zeelandse wol en eucalyptus (Tencel), maar dan in twee kleuren uitgevoerd. Bormio Mix is, evenals de Bormio, in iedere vorm leverbaar.

Perletta Chamonix vloerkleed

Perletta Chamonix

Dit heerlijke hoogpolige vloerkleed van Nieuw-Zeelandse wol geeft warmte en comfort aan iedere ruimte. Chamonix is in iedere vorm leverbaar.

Perletta Cortina vloerkleed

Perletta Cortina

Cortina is een getuft vloerkleed van Nieuw-Zeelandse wol. Dit vloerkleed is leverbaar in acht kleuren en in iedere gewenste vorm.

Perletta Doppio vloerkleed

Perletta Doppio

Doppio is uniek, omdat dit kleed is geweven met een kettingdraad van wol. Dit vloerkleed van Nieuw-Zeelands wol kan ook worden geleverd met franjes of een geweven rand. Doppio is leverbaar in 36 kleuren.

Perletta Gravel  vloerkleed

Gravel

Gravel dankt zijn naam aan de kiezelachtige structuur. Deze structuur ontstaat, doordat het garen voor het weven wordt gedraaid. Dit vloerkleed is eveneens handgeweven in Marokko van Nieuw-Zeelandse wol.

Perletta Gravel vloerkleed

Perletta Limone

Limone is een echte Perletta klassieker. Het eerste geweven vloerkleed binnen de Perletta collectie en nog steeds uniek. Dit handgeweven vloerkleed van Nieuw-Zeelandse wol is verkrijgbaar in maar liefst 36 kleuren.

Perletta Limone fade

Perletta Limone Fade

Limone Fade is geïnspireerd op het geliefde Limone ontwerp van Perletta. De Fade uitvoering is te herkennen aan het prachtige kleurverloop van licht naar donker. 

Perletta Sport vloerkleed

Perletta Spot

Één van Perletta’s dunste vloerkleden is de handgeweven Spot van Nieuw-Zeelandse wol. Door het fijne garen en de vlakke manier van weven is dit vloerkleed ook zeer geschikt voor onder tafels en bureaus.  

De Perletta collectie in het echt bewonderen? Bezoek onze Home Fashion showrooms en laat u inspireren door dit Nederlandse merk.

Reactie plaatsen