raamdecoratie voor openslaande deuren en schuifpuien

raamdecoratie voor openslaande deuren en schuifpuien

Openslaande deuren, heerlijk zeker in dit seizoen. Maar ook in de winter fijn om veel licht binnen te krijgen en een connectie met buiten te houden. Welke raambekleding het meest geschikt is voor openslaande deuren? Er is veel mogelijk, in dit blog inspireren we u graag!

Plissé Shades & Duette Shades

Plissé shades hebben een enkele plooi en zijn strak. Duette Shades hebben een dubbele honingraatstructuur en werken daardoor isolerend. Deze twee typen raambekleding zijn beiden geschikt voor openslaande deuren. Ze zijn licht van gewicht en daardoor eenvoudig te bedienen, de bovenbak is klein en daardoor subtiel tegen het plafond te monteren. Vrije doorloop is goed mogelijk met Plissé Shades en Duette Shades.

Beiden collecties bevatten vele stoffen en kleuren, er is dus altijd een perfecte match met uw interieur te maken.

U kunt er voor kiezen om deze zonwering op de openslaande deur of pui zelf te monteren met een top-down / bottom up functie. Op deze manier kunt u het zonlicht optimaal reguleren.

Qua bediening is er veel mogelijk met Plissé Shades en Duette Shades, zonder koorden met bijvoorbeeld LiteRise of SmartCord bediening of automatisch met PowerView Automation.

Luxaflex Duette shades

Verticale Jaloezieën

Verticale Jaloezieën zijn eigenlijk overal toepasbaar. Dit type raambekleding geeft uw interieur een strakke uitstraling en is ideaal voor grotere ramen en brede puien.

Verticale Jaloezieën van Luxaflex zijn leverbaar in stof, maar ook in aluminium en kunststof. De lamelbreedte varieert van 52 tot 127 mm.

Omdat de lamellen heel nauwkeurig te verstellen (tuimelen) zijn, kunt u de gewenste lichtinval op elk moment van de dag zelf bepalen.

Stoffen lamellen zijn te bedienen met PowerView® Automation. Verder heeft u de keuze uit stang-ketting bediening of een mono-commando stang, waarmee u de lamellen tuimelt en verstelt in (letterlijk) een handomdraai.

Luxaflex Jaloezieën

Gordijnen & Vouwgordijnen

(Vouw)gordijnen lenen zich uiteraard ook goed voor openslaande deuren en schuifdeuren. Een grote raampartij met daarbij mooie gordijnen geeft vaak een rijke uitstraling.

Vouwgordijnen kunnen ook op openslaande deuren worden gemonteerd, kies dan wel voor zijgeleidingskabels. De gordijnen en vouwgordijnen van Luxaflex zijn mooi op elkaar afgestemd, zodat u eindeloos kunt combineren in uw interieur. Met gordijnen behoudt u de vrije doorloop en de soepel vallende gordijnstoffen filteren het zonlicht.

Luxaflex Gordijnen

Hordeuren

Wanneer u uw tuindeuren veel gebruikt, maar pollen en insecten buiten wilt houden raden we u een hordeur aan. Er zijn diverse mogelijkheden.

Luxaflex Gallery Store

Home Fashion Zutphen en Veenendaal zijn beide Luxaflex Gallery Store. Hier vindt u de meest complete Luxaflex collectie. Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste raambekleding voor openslaande deuren. Ook voor hordeuren kunt u bij ons terecht.

Reactie plaatsen